آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۴۶۷۶
فلاحت پیشه در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

هدف نامه ضدایرانی کری به ترامپ مخابره پیام مهار ایران به وسیله برجام بود

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: هدف کری از نامه ضد ایرانی به ترامپ این بود که آنها را قانع کند تنها راه مهار ایران برجام است.

حشمت الله فلاحت پیشه، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، در خصوص هم زمانی نامه ضد ایرانی کری به ترامپ با نامه برخی سران اپوزیسیون خارج نشین که از ترامپ درخواست کردند به جای پاره کردن برجام ایران را تحریم حقوق بشری کند، گفت: در آمریکا حتی اگر دموکرات ها هم پیروز انتخابات می شدند قصد داشتند اقدامات سخت گیرانه ای علیه جمهوری اسلامی اعمال کنند.

 

وی با بیان اینکه در زمان تدوین برجام هم بحث شده بود که برخی ضمیمه ها به آن اضافه شود، گفت: بنا بود این ضمیمه ها شناور و مبتنی بر تحولات سیالی که در خاورمیانه صورت می گیرد باشد و قطعا مقابله با نفوذ و پیشرفت های ایران در حوزه های دفاعی و صنایع خاص جزو این ضمیمه ها محسوب می شد.

 

فلاحت پیشه با بیان اینکه هدف کری از نامه به ترامپ ترغیب مخالفین ایران در میان دموکرات ها با این موضوع بود که ایران را با برجام مهار کرده است، گفت: در حقیقت کری به دنبال آن بود که ترامپ و طرفدارانش را قانع کند که تنها راه مهار ایران همین برجام بوده است.

 

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با تاکید بر اینکه به نظر می رسد کری حتی قصدی برای حفظ برجام در آینده نداشته باشد، گفت: به نظر می رسد ترامپ در آینده سیاستی شفاف تر از سیاست های دموکرات ها ارائه خواهد داد.

 

وی با اشاره به عملکرد معاندین ضد ایرانی و دشمنان ایران در خارج از کشور گفت: معاندین جمهوری اسلامی از هر امکانی برای فشار به ایران استفاده می کنند و تلاش آنها این است که ایران را به عنوان هدف آمریکا حفظ کنند.

 

فلاحت پیشه تصریح کرد: تا الان نیز در شرایط کنونی آنها به دنبال این هستند که انرژی تهاجمی ترامپ را روی ایران متمرکز کنند و خروجی این اقدامات را می توان در تمدید قانون ISA و در سیاست های موردی دنبال کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار