به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ در ادامه نشستهای بخش تلفیقی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر، اشکان خطیبی و حجت اشرفزاده با حضور در جمع اهالی رسانه برنامه اجرای خود را در جشنواره تشریح کردند.
خطیبی درباره اجرای خود در جشنواره گفت: کنسرت «قلم را بچرخان» اجرای مجددی است که بعد از حضور در ویژه برنامه «شب شنبهها» و کنسرتی که در پردیس سینمایی چارسو داشتیم، این بار در بخش تلفیقی سی و دومین جشنواره موسیقی فجر اجرا میشود. در این برنامه سهیل دانش اشراقی تصویرگر به همراه نیما رمضان، آرش سعیدی، اشکان آبرون، سروش عدل و بردیا امیری اجرا میشود که در آن آثاری از رولینگ استونز، کوئین، پینک فلوید، بیتل و قطعات نوستالژیک و منتخب موسیقی به مخاطبان ارائه میشود.
وی ادامه داد: این پرفورمنس متعلق به تمامی هنرمندان گروه است و بیشتر از اینکه یک پرفورمنس موسیقایی باشد، پرفورمنس تجسمی است. اساس این کار تأثیر اجرای موسیقی پاپ روی طراحی و ایدهپردازی است که سهیل دانش اشراقی در این فضا به ما کمک میکند.
اشکان خطیبی با اشاره به سامانههای فروش بلیت جشنواره نیز گفت: من پیش از این درباره نحوه فروش بلیت جشنواره اعتراض کردهام اما از آنجا که دوست ندارم فقط نقاط منفی یک رویداد با توجه به اولین حضورم در جشنواره موسیقی فجر بیش از این پررنگ شود، ترجیح میدهم بیشتر از این صحبت نکنم. زندگی من با موسیقی عجین شده و مصائب آن را هم میدانم و مسایل گروههای بخش موسیقی تلفیقی را هم میشناسم و میتوانم بگویم که دیوار ما کوتاه است. متاسفانه سالنها و میزان دستمزدها آنچنان که باید فراهم نشده است ولی همین که تعدادی از گروههای فعال حوزه موسیقی تلفیقی در یکجا کنار هم جمع شده اند، برای من کافی است. البته لازم است به جای خالی اردوان انزابیپور و شهاب صادقی در جشنواره امسال اشاره کنم که امیدوارم بتوانیم در آینده از حضور آنها نیز بهرهمند باشیم. اتفاق امسال با تمام نکات منفی و مثبتی که دارد، دربرگیرنده اتفاقاتی است که باید از آنها درس بگیریم و در سال بعد از این تجربه استفاد کنیم.
حجت اشرفزاده نیز در دیگر نشست بخش تلفیقی جشنواره موسیقی فجر، گفت: با توجه به همه گلایههایی که وجود دارد ما با یک میل قلبی برای حضور در کنار دوستان و بزرگان موسیقی آمدهایم. امیدوارم به رغم همه کاستیها اجرایمان به دل همه دوستان بنشیند. طبقهبندی درستی به لحاظ علمی برای این ترکیب اعلام نشده است. آن که درباره موسیقی تلفیقی میدانم این است که موسیقی تلفیقی ترکیبی از موسیقی ایرانی با ژانرهای مختلف موسیقی و با توجه به علاقمندی مردم به این سبک از موسیقی و استقبالی از آن میشود؛ بهتر است به آن بیشتر پرداخت شود.
وی در ادامه با اعتراض به روند بلیتفروشی جشنواره موسیقی فجر گفت: متاسفانه بدون تبلیغ مناسب و پشتوانه تبلیغاتی خوب، سایتی را که در حوزه فروش بلیتهای موسیقی تخصصی ندارد؛ انتخاب کردهاند و معتقدم که سایت تیوال در فروش بلیتها به شدت ضعیف عمل کرده است البته بخش اطلاع رسانی از روزهای آینده فعال میشود.
او ادامه داد: توقع ما از جشنواره موسیقی فجر در سالهای آینده این است که ستاد جحشنواره به گروههای تلفیقی اعتماد بیشتری داشته باشند و با این احتمال ممکن است این گروهها فروش خوبی نداشته باشند از ارائه یک سایت مناسب برای فروش یا سالن مناسب برای اجرا خودداری کنند
اشرفزاده تاکید کرد: باور داشته باشید گروههای تلفیقی توان رقابت با گروههای پاپ را دارند و باید به آنها اعتماد شود. ما انتخاب کردیم که در جشنواره باشیم به هر حال کمبودها و کاستیها را میپذیریم و امیدواریم که با یک روند به رشد هر سال جشنواره بهتر برگزار شود.