آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۴۷۸۴
مدیر فرهنگی بسیج دانشجویی استان یزد خبر داد

تدوین و چاپ شش جلد کتاب در خصوص شهدای دانشجوی استان یزد

مدیر فرهنگی بسیج دانشجویی استان یزد از چاپ و انتشار شش جلد کتاب در خصوص شهدای دانشجوی استان خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مدیر فرهنگی بسیج دانشجویی استان یزد از چاپ و انتشار شش جلد کتاب در خصوص شهدای دانشجوی استان خبر داد.

 

محمد علی سالاری با اعلام این خبر افزود: این کتاب ها شامل زندگی نامه، خاطرات، دل نوشته ها و وصیتنامه های شهدای دانشجوی استان یزد است که با همکاری دانشگاهیان به چاپ رسیده است.


وی ادامه داد: سه جلد کتاب دیگر در خصوص شهدای دانشجوی یزد در حال تدوین است که امیدواریم با حمایت های مادی و معنوی مسئولان و دانشگاهیان هرچه زودتر آماده و چاپ و توزیع شود.


مدیر فرهنگی و دبیر اجرایی کنکره شهدای دانشجوی استان یزد در ادامه به اهمیت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی و دانشجویان شهید اشاره و گفت: در سال تحصیلی جاری تاکنون ۳۰ یادواره و شبی با شهدا و شب های خاطره در سطح دانشگاه های استان یزد برگزار شده است.


سالاری گفت: اواخر بهمن ما امسال کنکره شهید محمد خانی، شهدای دانشجو و شهدای مدافع حرم با برنامه های مختلف مذهبی و فرهنگی و همکاری و حضور گسترده دانشگاهیان برگزار می شود.


این مسئول گفت: همزمان با برگزاری کنکره شهدای دانشجوی استان یزد برنامه اختتامیه جشنواره ادبی هنری رویش بسیج دانشجویی استان نیز با حضور هنرمندان و ادیبان برگزار خواهد شد.


سالاری با بیان اینکه استان یزد ۱۳۰ شهید دانشجو تقدیم انقلاب اسلامی کرده است بر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح دانشگاه ها با حضور و همکاری جدی مسئولان و دانشجویان تاکید کرد.


وی همچنین به اهمیت الگوگیری از سیره نورانی شهیدان برای تحقق اهداف و ارزش های والای انقلاب اسلامی در جامعه و بین قسر موثر دانشگاهیان تاکید کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار