کد خبر:۵۷۴۷۹۲

درخشش حافظ در ابتدای معاملات ۱۹دی ماه

شاخص بورس و اوراق بهادار بورس تهران در ابتدا معاملات با رشد ۷۸.۶۷ واحدی به پله ۷۸ هزار و ۹۰۵ واحد رسید.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، شاخص بورس و اوراق بهادار بورس تهران در ابتدا معاملات روز جاری با رشد 78.67 واحدی به پله 78 هزار و 905 واحد رسید.

 

براین اساس ارزش کل معاملات بورس تهران از 192 میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن 206  میلیارد و 117 میلیون سهم طی 11 هزار نوبت معاملاتی است.

 

 نمادهای پربیننده امروز خساپا،خودرو،فخوز،ستران وخپارس با روند صعودی و فملی و مبین با روند نزولی  کار خود را به آغاز کردند. 

 

شاخص کل فرا بورس در ابتدا معاملات با  1.20 واحد کاهش به عدد 835 هزار و 80  واحد رسید که براین اساس ارزش کل معاملات از 123 میلیارد ریال فراتر رفت که ناشی از دست به دست شدن 31 میلیارد و 972 میلیون سهم طی 6 هزار نوبت معاملاتی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار