علی محمد شاعری رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص توئیت مسعود بهنود تحلیلگر ارشد BBC مبنی براینکه در انتخابات پیشرو در ایران باید قوه قضاییه را به چالش کشاند گفت: همواره در آستانه انتخابات کشور دو قطبی می شود و معمولا هجمههای سیاسی برای تحت تاثیر قرار دادن مردم و همچنینبه چالش کشیدن ارکان نظام و مسئولین به وجود می آید.
وی با بیان اینکه تفاوت نظام جمهوری اسلامی و دمکراسی غربی التزام به اخلاق اسلامی است گفت: از این جهت مردم و مسئولین ما در جمهوری اسلامی باید آرمان های شهدا، امام و توصیه های مقام معظم رهبری و اخلاق دینی را در دستور کار خود قرار دهند و سیاست را با اخلاق آمیخته کنند چون ترکیب اخلاق و سیاست حاصلی جز مردم سالاری دینی نخواهد داشت.
شاعری ادامه داد: معمولا در دمکراسی غرب هدف وسیله را توجیح می کند اما در مردم سالاری دینی ما نباید از هر وسیله ای برای اهداف سیاسی خود استفاده کنیم متاسفانه در سال های اخیر اخلاق در سیاست رنگ باخته است و بدتر از آن اینکه این اتفاق به حساب هوشمندی سیاسی گذاشته می شود در حالی که این روند اوج سقوط اخلاق در سیاست است.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تخریب های موجود در جامعه گفت: اصلاح طلبان و اصولگرایان یکدیگر را به بهانه حقوق یا املاک نجومی به چالش میکشند و نهایتا اینمسئولین ارشد نظام هستند که به چالش کشیده می شوند و اعتماد مردم که بزرگترین سرمایه اجتماعی است در این تلاطم سیاسی آسیب می بیند و هیچ کس قادر به بازسازی اعتماد از دست رفته مردم نیست.
وی تصریح کرد: BBC و امثال آن در طول تاریخ نشان دادند منافع ملی ما را هدف گرفته اند و از فرصت های پیش آمده استفاده می کنند تا اصولگرا، اصلاح طلب و به طور کلی مردم ایران را سرکوب کنند.
شاعری با بیان اینکه ما باید با حفظ اصول انقلاب روند اداره کشور را نقد و راه حل های جایگزین ارائه دهیم گفت: در شرایط فعلی فسادمالی یک مشکل اساسی در کشور است، فساد در دستگاه های اداری و خارج از آن در حال گسترش است و ما باید برای مقابله با فساد با قانون گرایی و برخورد قاطع با مفسدین ریشه این پدیده نامبارک را بزنیم.
رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی یکی از راه های کنترل فساد را از بین بردن رابطه بین مردم و مدیران صاحب رانت دانست و تصریح کرد: شایسته تر آن است که به جای مدیران و کارکنان صاحب رانت ماشین و سیستم جایگزین شود تا بتوان بدون دخل و تصرف در فرایند بروکراسی اداری مشکلات مردم را حل و فصل کرد.
وی در پایان خاطر نشان کرد: به چالش کشاندن مقامات ارشد کشور اعم از رئیس قوه قضاییه، رئیس جمهور و شهردار تهران در آستانه انتخابات مسئله معمولی و عادی به نظر نمی رسد و بیش از آنکه موضوعی فنی و برای رضای خدا باشد بوی سیاستزدگی میدهد .