کد خبر:۵۷۵۱۳۸
رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی:

هاشمی رفسنجانی برای دانشگاه آزاد زحمات زیادی کشید

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی گفت: هاشمی رفسنجانی برای دانشگاه آزاد زحمات زیادی کشید و این دانشگاه فقط با مبلغ یک میلیون تومان ایجاد شد.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از مشهد، عباس شیخ‌الاسلامی دیروز در مراسم معارفه مسئول جدید نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد خراسان رضوی در واحد مشهد، گفت: امیدواریم که نهضت امام خمینی(ره) که با حمایت مردم ایجاد شد، به سرانجام برسد و در آینده شاهد شکل‌گیری تمدن اسلامی، کشوری اخلاق‌گرا با حکومت اسلامی واقعی و همچنین با اهداف تعریف شده باشیم.

 

وی افزود: در این خصوص وظیفه ما سنگین است که در حد توانایی‌مان در تحقق این هدف کوشا باشیم.

 

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی در ادامه سخنان خود در خصوص مراسم معارفه حجت الاسلام نصیری به عنوان مسئول جدید نهاد رهبری دانشگاه آزاد استان، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم با حضور حجت الاسلام مجید نصیری در دفتر نهاد نمایندگی رهبری، دانشگاه آزاد استان را قوی‌تر از قبل ببینیم.

 

شیخ الاسلامی در ادامه به تلاش‌ مسئولان گذشته این دفتر به خصوص زحمات ۲۰ ساله آیت الله معصومی اشاره داشت و افزود: وی تلاش‌های بسیاری انجام داد، تا جایی که توانست دانشگاه تربت حیدریه، مشهد و خراسان را به وضعیت قابل قبول برسانند.

 

هاشمی رفسنجانی برای دانشگاه آزاد زحمات زیادی کشید

 

وی خاطرنشان کرد: لازم است من در سخنان خود به زحمات هاشمی رفسنجانی که برای دانشگاه آزاد کشید، اشاره داشته باشم، این دانشگاه فقط با مبلغ یک میلیون تومان ایجاد شد.

 

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی تصریح کرد: هاشمی رفسنجانی در جلسات خود مطلبی را بیان کرد که من آن را تذکر می‌دهم و آن مطلب این‌که دانشگاه آزاد در شرایطی ساخته شد که خصوصی سازی جرم بود و کسی جرات تشکیل دانشگاه و مدارس خصوصی را نداشت.

 

شیخ‌الاسلامی بیان داشت: در این دوران با مدارس خصوصی مخالفت می‌شد تا جایی که مدارس خصوصی قبل انقلاب را دولتی کردند و این دانشگاه در این شرایط با تفکر هاشمی شکل گرفت و گاهی با یک تفکر و اندیشه در کشور کارهای مهمی شکل می‌گیرد و این اندیشه‌ها به توسعه کمک می‌کند.

 

وی خاطرنشان کرد: کشور در شرایط جنگی بود و طبیعی است که فقط به دفاع فکر می‌شود؛ اما در این شرایط با فکر توسعه علمی کشور دانشگاه عظیمی شکل می‌گیرد.

 

آیت الله معصومی یار و غمخوار دانشگاه بودند

 

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی در خصوص آیت الله معصومی، گفت: وی از ابتدا یار و غم خوار دانشگاه بودند و در مدت خدمت خاطراتی در زمینه چگونگی ساخت خوابگاه و غیره دارند که بهتر گفته شود.

 

شیخ‌الاسلامی همچنین از معاون آیت معصومی در نهاد رهبری دانشگاه تشکر کرد و افزود: حجت الاسلام سلطانی در مدت خدمت چهره خوبی از خود نشان دادند و جایگاه خوبی در دانشگاه و بین دانشجویان دارند و پناه گاهی برای دانشجویان بودند.

 

وی در ادامه سخنان خود با بیان این‌که باید نگاه به آینده در این مراسم داشت، خاطرنشان کرد: مسئول جدید بهتر است به برخی مسائل در دانشگاه آزاد توجه کند، مثلا این‌که شرایط دانشگاه آزاد با دولتی تفاوت دارد که هرکسی به این امر توجه نکند، ضربه خواهد خورد. باید توجه داشت که بودجه دانشگاه دولتی با آزاد قابل قیاس نیست و در نتیجه کار در اینجا سخت و لذت بخش است.

 

شیخ الاسلامی در ادامه سخنان خود به این موضوع که دانشگاه محل آزاداندیشی است، در خصوص کرسی‌های ‌آزاداندیشی، خاطرنشان کرد: دانشگاه محل فکر و اندیشه است و چنانچه کسی بخواهد، فکر و اندیشه را در این مکان تعطیل کند هم به دانشگاه و هم به خودش لطمه زده است.

 

رئیس دانشگاه آزاد خراسان رضوی با اشاره به این سخن مقام معضم رهبری که فرمودند، «دانشگاه محل آزاداندیشی و گفت وگو است»، گفت: امیدواریم که کرسی‌های آزاداندیشی فعال‌تر از سابق شود یکی دیگر از اقدامات مسئولان دانشگاه ارتباط خوب با دانشجویان و تشکل‌ها می‌باشد که در دانشگاه آزاد استان هشت تشکل سیاسی و ۱۰ تشکل علمی و مذهبی داریم، مسئول جدید نهاد رهبری باید به توسعه برنامه‌ها و تشکل‌های دانشجویی کمک کند.

 

وی خطاب به حجت الاسلام نصیری، مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد خراسان رضوی، بیان داشت: یکی از اقدامات دانشگاه و نهاد رهبری ایجاد نزدیکی بین تشکل‌ها است و این فرهنگ سازی بهتر است از پایین شروع شود. دانشگاه محل تدبیر است و تشکل‌های دانشجویی هم باید تحمل خود را بالا ببرند و در این صورت است که تمامی تشکل‌های اصلاح طلب، اصولگرا و اعتدالی می‌توانند فعالیت خود را انجام بدهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار