آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۵۸۵۴

اثر تسلط بر دو زبان بر جلوگیری از زوال عقل

به گفته محققان دانستن دو یا چند زبان، در مقایسه با کسانی که چنین دانشی ندارند، موجب حفظ بیشتر قدرت مغز با افزایش سن می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، گروهی از محققان بیان کرده اند که دانستن دو زبان در طی سال ها، باعث می شود مغز کارهایی را که نیاز به تمرکز بر روی بخشی از اطلاعات دارد، بدون این که به وسیله سایر اطلاعات سردرگم شود، انجام دهد.

 

دکتر آنا اینس آنسالدو از دانشگاه مونترال می گوید: «این امر موجب می شود مغز کارآمدتر شود. کسانی که دو زبان می دانند، پس از سال ها مدیریت عمل روزانه بین دو زبان، در انتخاب اطلاعات مناسب و نادیده گرفتن اطلاعاتی که می تواند آن ها را از کار اصلی منحرف کند، ماهر می شوند.»

 

برای رسیدن به این نتیجه، تیم آنسالدو از دو گروه از سالمندان (یک گروه تنها یک زبان و گروه دیگر دو زبان می دانستند) خواستند که کاری را انجام دهند که با تمرکز بر اطلاعات بصری درگیر بود در حالی که باید اطلاعات مکانی را نادیده می گرفتند.

 

محققان شبکه های بین نواحی مختلف مغز را در حالی که آن ها مشغول انجام کار بودند، مقایسه کردند و دریافتند کسانی که تنها یک زبان می دانستند، یک مدار بزرگتر با اتصالات متعدد را به کار می گرفتند، در حالی که افرادی که دو زبان می دانستند، یک مدار کوچکتر را که برای اطلاعات مورد نیاز مناسب تر بود به خدمت می گرفتند.

 

به طور خلاصه، افراد دو زبانه اتصال بالاتری بین مناطق پردازش بصری واقع در پشت مغز را نشان دادند. این داده ها نشان می دهد که مغز افراد دوزبانه کارآمدتر است، چرا که آن ها مناطق کمتر ولی تخصصی تر مغز را به کار می گیرند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار