کد خبر:۵۷۶۵۲۶
بهداروند در واکنش به خرید اتوبوس شهری از خارج کشور:

خرید اتوبوس‌های خارجی اشتغال جوانان را تحت تاثیر قرار می‌دهد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قم در واکنش به خرید اتوبوس شهری از خارج کشور گفت: متاسفانه یکی از این خریداران اتوبوس‌های خارجی، شهرداری قم است که این اقدام قطعا اشتغال جوانان را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

بهداروند، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد قم در گفت و گو با خبرگزاری دانشجو، در واکنش به خرید اتوبوس شهری از خارج کشور بیان داشت: در شرایطی که بسیاری از تولیدکنندگان داخلی به علت نبود تقاضا و بازار فروش، با بحران مواجه شده اند، موافقت ‌نامههای واردات تعداد بسیار زیادی اتوبوس درون شهری با شرکت های روسی و ترکیه ای به امضا رسیده و ضمن تضعیف تولیدات ملی، زمینۀ خروج میلیاردها تومان از سرمایۀ ملی را فراهم آورده است.

 

 وی افزود: متاسفانه یکی از این خریداران اتوبوس های خارجی، شهرداری قم است که شهردار قم شرکت های داخلی را فاقد ظرفیت برای تولید اتوبوس برای همۀ نیازهای شهرداری ها، عنوان کرده و بر اساس بررسی ها تهیۀ ۴۰ عدد از ۲۹۰ اتوبوس سهمیۀ قم را از محل اعتبارات سفر مقام معظم رهبری عنوان می کند.

 

این فعال دانشجویی با بیان اینکه تصویب چنین قرارداهایی تبعات و خسارت های جبران ناپذیری برای کشور به همراه خواهد داشت، تصریح کرد: چنین اقداماتی قطعا اشتغال جوانان را تحت تاثیر قرار خواهد داد و باعث گسترش بیکاری خواهد شد. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار