آخرین اخبار:
کد خبر:۵۷۹۴۴۱

دانشجویان آموزشکده فنی سما زنجان خوش درخشیدند

دانشجویان آموزشکده فنی سما زنجان موفق شدند در دهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان زنجان حائز عناوین مختلفی شوند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شب گذشته اختتامیه دهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان زنجان با معرفی نفرات برتر در فرهنگسرای امام خمینی زنجان برگزار شد.

 

در این جشنواره دانشجویان و فارغ التحصیلان رشته نقاشی آموزشکده فنی و حرفه ای سماخوش درخشیدند و توانستند در بخش نقاشی گروه های سنی «الف» و «ب»، حائز کسب مقام شوند.

 

سارا احمدی از دانشجویان آموزشکده فنی و حرفه ای سما زنجان موفق شد در گروه سنی الف بخش نقاشی مقام اول را کسب کند.

 

همچنین امیر حمزه لویی و سمیه عباسی نیز توانستند به ترتیب رتبه های دوم و سوم گروه سنی ب در بخش نقاشی را کسب کنند.

 

فرشته خواجه‌وند و رباب الله وردی، از فارغ التحصیلان آموزشکده فنی و حرفه ای سما زنجان نیز شایسته تقدیر در بخش نقاشی شناخته شدند.

 

در این مراسم از نفرات برتر هر رشته در دو گروه سنی «الف» و «ب» تقدیر که شامل دو گروه سنی تا پایان ۲۵ سال و «ب» در رده سنی ۲۶ سال به بالا بود، تقدیر شدند.

 

بخش های دهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان زنجان عبارت بودند از کاریکاتور، حجم و مجسمه، نگارگری، طراحی، تصویرسازی، پوستر و نقاشی که در برندگان هر دو گروه مشخص شدند.

 

گفتنی است، بیش از ۲۵۰ شرکت کننده در دهمین جشنواره هنرهای تجسمی استان زنجان به رقابت پرداختند و از برگزیدگان هر بخش با اهدای لوح سپاس و هدیه ای تقدیر به عمل آمد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار