معاون دانشجویی دانشگاه شریف گفت: کمیته HSE برای آموزش مدیریت پسابحران، تامین ایمنی و امنیت دانشگاه تشکیل شده و کار خود را از سال ۹۵ آغاز کرده است.
بیژن وثوقی، معاون دانشجویی دانشگاه شریف در گفتوگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با توجه به حادثه تلخ پلاسکو، در خصوص اهمیت و تدریس سرفصلهای دروسی که مربوط به آموزش مدیریت پسابحران در دانشگاهها میشود، گفت: در دانشگاه ما برای پیگیری این مسئله کمیته HSE تشکیلشده که کار خود را از سال ۹۵ آغاز کرده است. این کمیته مسائل امنیت دانشگاه را تامینمی کند، اما به علت اینکه کار خود را تازه آغاز کرده، هنوز به نتیجه مطلوبی که میخواهیم نرسیدهایم.
وی ادامه داد: این کمیته موظف شده تا دانشجویان را برای بروز اتفاقات نا به هنگامیکه بهیکباره رخ میدهد، آماده کند و آموزشهایی را تحت این عنوان به آنها بدهد. به فرض مثال برای آگاهی از آتشسوزی در دانشگاه، آژیر بهخصوصی در محوطه پخش میشود تا دانشجویان اطلاع پیدا کنند.
مأموریتهای HSE در دانشگاه صنعتی شریف
معاون دانشجویی دانشگاه شریف در ادامه سخنان خود تصریح کرد: تأمین امنیت آسانسورهای دانشکدهها و باز شدن دربها، شناسایی سقفهای قدیمی و کهنه که احتمال ریزش دارند و همچنین بازسازی و یا حتی ساختن دوباره ساختمانهای قدیمی دانشگاه از جمله مأموریتهای کمیته HSE است.
وی در پاسخ به این سؤال که با وجود عمر ۵۰ ساله دانشگاه شریف امنیت ساختمانهای آن تا چه حد امنیت دانشجویان را تأمین میکند، گفت: قدیمیترین ساختمان دانشگاه شریف ابنسینا بود، که گفتند امکان ریزش در آن وجود دارد؛ به همین خاطر سریعاً استحکام آن تأمین شد. اما طبیعتاً ساختمانهای دیگر دانشگاه شریف نیز به این بررسی نیاز دارند که کمیته تازه تأسیس شده دانشگاه وظیفه آن را برعهدهگرفته است.
وثوقی در پایان سخنان خود با اشاره بیان داشت: در صورت تشخیص کمیته HSE مبنی بر خطر ریزش و تخریب هر ساختمانی در دانشگاه آن ساختمان با کمک اسپانسرها تعمیر و یا خراب و از نوساخته خواهد شد.