کد خبر:۵۸۰۰۲۷

سمینار آنالیز ریاضی ایران به میزبانی دانشگاه بناب برگزار شد

بیست و دومین سمینار آنالیز ریاضی ایران از دیروز به میزبانی دانشگاه بناب آغاز شد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، عصر دیروز بیست و دومین سمینار آنالیز ریاضی ایران با حضور اساتید برجسته از کشور های خارجی همچون پروفسور محمد مرسلین از هندوستان، پروفسور ودات سوآت ار تورک، پروفسوز اوزتورک از کشور ترکیه و دانشمندان ایرانی آغاز بکار کرد.


بر اساس این گزارش، در این سمینار کارگاه آموزشی مقاله نویسی در علوم مهندسی و کارگاه موجک و کاربردهای آن طی دو روز برگزار می شود.


دکتر حسین پیری، دبیر علمی بیست و دومین سمینار آنالیز ریاضی ایران در حاشیه سمینار گفت؛ پس از اعلام میزبانی دانشگاه بناب و شروع به کار کمیته های سمینار تعداد 169 نفر در سمینار شرکت کردند که 5 نفر از شرکت کنندگان از کشور ترکیه و 1 نفر از کشور هندوستان بودند.


وی در ادامه اشاره ای به تعداد مقالات ارسالی کرد و گفت: تعداد 135 مقاله در سمینار توسط دبیر خانه ثبت شده است که پس طی مراحل داوری و تشکیل جلسات کمیته علمی 85 مقاله بصورت سخنرانی و 25 مقاله بصورت پوستر برگزار خواهد.


دبیر علمی بیست و دومین سمینار آنالیز ریاضی ایران سطح علمی سمینار را خوب ارزیابی کرد و گفت: بنا بر ارزیابی داوران از سرتاسر کشور سطح علمی سمینار بسیار بالاست و تمامی مقالات دریافتی در سمینار به 370 داور در سرتاسر کشور ارسال شده که پس از تشکیل کمیته علمی و نتایج داوری سطح علمی مقالات بسیار بالا ارزیابی شد.


عضو دانشیار گروه ریاضی دانشگاه بناب در ادامه خاطر نشان کرد: تمامی مقالات پذیرفته شده در بیستو دومین سمینار آنالیز ریاضی طی ارتباطاتی و صحبتهایی که با پایگاه استنادی جهان اسلام ISC شده است در این پایگاه ایندکس خواهد شد.


دبیر سمینار علمی آنالیز ریاضی در پایان ابراز امیدواری کرد: امیدواریم در سالهای آتی نیز بتوانیم این چنین سمینارهای معتبری در دانشگاه بناب میزبان شویم، چراکه این سمینارهای علمی کمک های بسیار شایسته ای به رشد علم و پژوهش در سطح کشور خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار