کد خبر:۵۸۰۷۲۴
امانی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

امیدواری به برقراری روابط اقتصادی ایران و آمریکا رنگ باخته است

حافظ منافع سابق ایران در قاهره درخصوص قوانین ضد ایرانی ایالات متحده گفت:با توجه به اینکه ایران هم در موردآمریکایی ها قوانین شدیدتری اتخاذ خواهد کرد به نظر می رسد روابط تجاری و اقتصادی دو کشور از این پس با تنگناهای جدی تری مواجه خواهد شد.

مجتبی امانی حافظ منافع سابق ایران در قاهره در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو در خصوص لغو روادید برای اتباع ایران و ۶کشور مسلمان توسط آمریکا گفت: این اقدام ترامپ بیش از آنکه مسئله آمریکا با خارجی ها باشد،به علت مشکلات داخلی  این کشوراست.

 

وی افزود: ترامپ با شعارهایی مثل امریکا برای امریکایی تلاش میکند تغییراتی در جامعه امریکا ایجاد کند و بیشتر این تغییرات در چارچوب مسائل اقتصادی است. 

 

حافظ منافع سابق ایران در قاهره  با بیان اینکه تصور ترامپ این است که مهاجرین در داخل امریکا موجب به هم خوردن توازن اجتماعی می شوند گفت: از این رو، وی به عنوان یک متعصب سفید پوست همواره تلاش می کند جهت گیری این اقدامات را به سمت برتری سفیدپوستان وعلیه رنگین پوستان سوق دهد.

 

امانی تصریح کرد: در همین راستا وجود منافع اقتصادی برای ترامپ و تیم وی باعث می شود ممنوعیت ورود اتباع بیگانه متوجه کشورهایی شود که رابطه اقتصادی چندانی با امریکا ندارند.

 

وی با تاکید بر اینکه این اقدام ترامپ نشان داد که وی  در درازمدت هم  قصد برقراری رابطه با ایرانیان را ندارد گفت: حتی اگر ایران هم درباره آمریکا‌ئی‌ها قوانین شدیدتری اتخاذ نکند،به‌نظر می‌رسد روابط تجاری و اقتصادی دوکشور از این پس با تنگناهای جدی‌تری مواجه خواهد شد.

 

 

 

حافظ منافع سابق ایران در قاهره  گفت: هفت کشوری که ترامپ برای آنها محدودیت ویزا و مهاجرت اعلام کرده ،دارای دو ویژگی هستند آنها کشورهایی هستند که آمریکا و به‌خصوص  شخص ترامپ در آنها سرمایه‌‌‌گذاری اقتصادی نداردو همچنین آمریکا در طول دهه‌های گذشته به آنها یا حمله نظامی کرده و یا در اهداف نظامی آمریکا قرار داشته‌اند.

 

 

 

امانی  در پایان خاطر‌نشان کرد: این رویکرد آمریکا در برابر ایران باعث خواهد شد امیدها به تقویت روابط اقتصادی  ایران و آمریکا  در آینده از بین برود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
بانوی خراسانی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۴
وای بر کسی ک فکر میکرد میشه به امریکا اعتماد کرد چ برسه ب اینکه میخواسته روابط اقتصادی ام باهاش داشته باشه
خاله قزی خوب میگقت
شما جیب ما رو نزن نمیخواد باما روابط اقتصادی داشته باشی
والا
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار