به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مصطفی جمالی شامگاه یکشنبه در نشست با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شهرستان جیرفت افزود: حوزه معاونت اجتماعی از ابتدای سال جاری در وزارت بهداشت ایجاد شد و به عنوان مدیرکل سازمان های مردم نهاد وضعیت دانشگاه های علوم پزشکی کشور را بررسی می کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، چهل و یکمین دانشگاه علوم پزشکی کشور در زمینه بازدید سازمان مردم نهاد است اضافه کرد: نشست هایی در استان سیستان و بلوچستان برگزار شد و دانشگاه های علوم پزشکی جنوب استان کرمان و هرمزگان نیز انجام این فعالیت ها را در دستور کار دارند.
جمالی با بیان اینکه سازمان های مردم نهاد جیرفت و بم عملکرد ضعیفی دارند بیان کرد: راه های ایجاد این سازمان ها را در این منطقه بررسی می کنیم زیرا ایجاد این راهها به مدیریت سلامت حوزه دانشگاه ها کمک می کند.
وی ادامه داد: سمن، سازمانی با ساختار قانونمند است که ویژگی هایی مانند استقلال، غیرانتفاعی، داوطلبانه و مقید بودن به ارزش های اجتماعی را در زمینه رفاه عمومی به ویژه طبقه محروم دارد.
مدیرکل سازمان های مردم نهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهارکرد : یک سمن به ازای هر 10 هزار نفر، میانگین کشوری است و جنوب کرمان از این میانگین کمتر است.
وی با بیان اینکه مهم ترین رکن برابری اجتماعی سازمان های مردم نهاد هستند خاطرنشان کرد: اگر در منطقه ای این سازمان ها وجود نداشته یا ضعیف باشد یعنی این رکن مهم را ندارند.
جمالی گفت: روند شکل گیری سمن ها در کشور ما بسیار قوی نبوده ولی با ورود وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به این مقوله، شاهد پیشرفت های قابل توجهی در این زمینه هستیم.
وی افزود: استان های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان با توجه به وضعیت این مناطق نیازمند فعالیت سازمان های مردم نهاد بیشتری به ویژه در حوزه سلامت هستند که در اولویت کاری ما قرار دارد.
جمالی بیان کرد: سازمانهای مردم نهاد به دلیل ارتباط با مردم نیازهای واقعی را شناسایی و آن ها را به مسئولان اطلاع رسانی می کنند.