آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۱۲۲۲
قائم مقام رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر عنوان کرد

ایران دارای بیش از ۷۰۰ هزار داوطلب سازماندهی شده است

قائم مقام رئیس سازمان داوطلبان هلال احمر با اشاره به اینکه ایران دارای بیش از ۷۰۰ هزار داوطلب سازماندهی شده است، گفت: این افراد در انجام اقدامات پیشگیرانه، ترویج روحیه مهربانی و مسئولیت پذیری اجتماعی نقش فعالی در جامعه دارند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهروز پرورش در حاشیه بازدید رئیس صلیب سرخ نیکاراگوئه از سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اظهارداشت: تمامی جمعیت های ملی و افراد بشردوست فارغ از زبان و نژاد های گوناگون ،همگی در صدد تحقق اهداف متعالی نهضت صلیب سرخ و هلال احمر هستند و در ایران نیز حمایت از این سازمان  و دستاوردهای  با ارزشش که زاییده اعتماد مردمی و سرمایه اجتماعی  است برای ایرانیان  یک اصل بوده و هست که طی سال  در موقعیت‌های مختلف و در عرصه های ملی و  بین المللی با مشارکت های مادی و مالی خود از برنامه های انساندوستانه اش حمایت کرده اند.

 

وی با بیان اینکه حمایت از سلامت و کرامت انسان ها بویژه نیازمندان  در سیاست و اعتقاد سازمان داوطلبان  به طور جدی و با تمام توان دنبال می‌شود ، تصریح کرد: هلال احمر ایران دارای بیش از 700 هزار داوطلب سازماندهی شده در چهار گروه داوطلب مهارت، حمایت، مشارکت و هدایت است.

 

 قائم مقام رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر ادامه داد: این داوطلبان در مقاطع مختلف و زمینه‌های گوناگون همچون اقدامات پیشگیرانه، ترویج روحیه مهربانی و مسئولیت پذیری اجتماعی و تاب آوری در برابر حاد‌ثه‌ها و معضلات اجتماعی  تعیین‌کننده و تاثیرگذار هستند و نقش فعالی در تامین منابع اعتباری برنامه‌ها ایفا می‌کنند.

 

وی  افزود: برگزاری همایش‌های تجلیل از داوطلبان منتخب، رتبه بندی آن‌ها بر اساس میزان خدمات ارایه شده،برقراری ارتباط تنگاتنگ و فراهم آوردن زمینه مساعد برای اجرای برنامه‌ها را از راهکارهای این سازمان برای جذب مشارکت حداکثری داوطلبان و جلوگیری از ریزش آن‌ها است.

 

گفتنی است؛ در پایان این بازدید نشان صلیب سرخ ملی نیکاراگوئه به پاس یادبود و قدردانی از سوی اسکار گوتیئرز به سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار