کد خبر:۵۸۱۸۲۹
بسیج دانشجویی شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد:

دهه فجر یادآور حماسه جوانانی است که پایه‌های ستمشاهی جباران را فرو ریختند

بسیج دانشجویی شهرستان‌های جیرفت و عنبرآباد با صدور بیانیه‌ای به مناسبت دهه فجر اعلام کردند: دهه فجر یادآور حماسه سلحشوری جوانانی است که پایه‌های ستمشاهی جباران را فرو ریختند.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی شهرستان های جیرفت و عنبرآباد به مناسبت دهه فجر بیانیه ای صادر کردند.

 

در بخشی از این بیانیه آمده است:

 

دهه فجر یادآور حماسه جانبازی و سلحشوری جوانان غیرتمندی است که با نام پاک خدای تبارک و به فرمان امام بزرگوار خویش با مشت های گره کرده به میدان آمدند تا شاهد شکوفایی دوباره اسلام باشند و پایه های ستمشاهی جباران را فرو ریزند.

 

این چنین بود که علیرغم تمام مضایق و دشواری‌ها، محرومان و مستضعفان پای از رکاب انقلاب و امام خویش برنداشتند و مردانه همه مشقت‌ها را به جان خریدند.

 

امروز نیز یاد خمینی کبیر(ره) قلب مالامال از عشق پابرهنگان را به تپش وا می‌دارد و آنچنان بهجت و شوری به پا می‌دارد که ذکرش لرزه بر اندام طمع‌کاران و بدسیرتان می‌افکند.

 

اکنون ماموریت بزرگ انقلاب و نظام اسلامی، همچنان تاکید بر معنویت و ارزش‌های انقلاب اسلامی، پیروی از اندیشه‌های امام راحل (ره) و رهنمودهای حکیمانه رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) است و بی‌شک کم توجهی به این امور از دست دادن دستاوردهای بزرگ انقلاب یعنی ” استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی” را به همراه خواهد داشت.

 

ما دانشجویان انقلابی، بسیجی دانشگاه های شهرستان جیرفت و عنبرآباد، در این مقطع حساس که نظام سلطه جهانی، هجمه خویش را بیشتر و بیشتر می‌کند و به انحای مختلف سعی در حصر و تضعیف و انحراف روحیه مبارزه‌طلبی و ظلم ستیزی ملت‌های مظلوم را دارد، ضمن دعوت از آحاد مردم برای حضوری گسترده و پرصلابت در راهپیمایی ۲۲ بهمن و تجدید بیعت با رهبر فرزانه انقلاب اسلامی، سی و هشتمین فجر پیروزی را تبریک گفته و بار دیگر با آرمان های امام راحل و شهدای گرانقدر انقلاب اسلامی تجدید پیمان میبندیم و اعلام می داریم همراه و هم صدا با سیل خروشان ملت ایران در راهپیمایی عظیم روز ۲۲ بهمن فریاد عزت خواهی و ایستادگی سر خواهیم داد.

 

بسیج دانشجویی شهرستان های جیرفت و عنبرآباد

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار