آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۲۳۲
عادل آذر:

صندوق ذخیره فرهنگیان در حوزه دیوان محاسبات نیست/ ورود فعلی دیوان به دلیل ساز و کار تحقیق و تفحص است

رئیس دیوان محاسبات کل‌کشور با بیان اینکه انحراف مالی در صندوق ذخیره فرهنگیان ارتباطی به نبود نظارت دیوان محاسبات ندارد، گفت: هیچ صندوقی مشمول رسیدگی دیوان محاسبات نمی‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عادل آذر رئیس دیوان محاسبات کل‌کشور درباره چرایی نبود نظارت دیوان محاسبات به عنوان دستگاه نظارتی بر امور مالی صندوق ذخیره فرهنگیان به منظور جلوگیری از وقوع انحراف مالی در آن، اظهار داشت: صندوق ذخیره فرهنگیان از نظر قانون در حوزه رسیدگی دیوان محاسبات قرار نمی‌گیرد، زیرا یک صندوق سرمایه‌گذاری است که فرهنگیان در آن پول می‌گذارند.

 

وی درباره این موضوع که به میزان سهم فرهنگیان در این صندوق دولت نیز موظف به سرمایه‌گذاری است، توضیح داد: ماده‌ای در قانون آمده که صراحتاً می‌گوید این صندوق مشمول رسیدگی دیوان محاسبات نمی‌شود و این امر اصلاً محل شبهه نیست.

 

عادل آذر تصریح کرد: صندوق‌ها اعم از هواپیمایی، نفت، بازنشستگی و امثالهم در حدی مورد نظارت دیوان است که سندی در دستگاه ثبت شود، ولی در شرایطی که به سهم کارمند مربوط شود و در زمره بخش غیردولتی قرار گیرد، مشمول نظارت دیوان محاسبات نمی‌شود.

 

وی ادامه داد: البته اگر ماده 142 مصوب شده در صحن علنی در برنامه ششم توسعه به سلامت از شورای نگهبان عبور کند، نظارت دیوان محاسبات شامل این موارد هم خواهد شد.

 

رئیس دیوان محاسبات کل‌کشور در پایان با اشاره به همکاری کارشناسان دیوان محاسبات با هیأت تحقیق و تفحص مجلس در زمینه صندوق ذخیره فرهنگیان، خاطرنشان کرد: ورود فعلی دیوان محاسبات به دلیل ساز و کار تحقیق و تفحص است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
كارمند مركز آمار ايران
Iran (Islamic Republic of)
۱۶ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۳
سلام
اين آدم اگر كار بلد بود، مركز آمار ايران را با اون وضع اسف بار بعد از اينهمه مديريت ول نمي‌كرد كه يك جاي نون آب دارتري پيدا كند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار