آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۳۴۲

قطر اجازه داد همه مسافران آمریکا سوار هواپیما شوند

شرکت هواپیمایی قطر اعلام کرد به همه مسافران ۷ کشوری که از سفر به آمریکا منع شده بودند، اجازه می‌دهد سوار هواپیماهایش شوند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری رویترز، سخنگوی شرکت هواپیمایی «قطر ایرویز» روز شنبه گفت این شرکت به همه مسافرانی که به سبب دستور هفته قبل رئیس جمهور آمریکا از سفر به این کشور منع شده بودند، اجازه می دهد سوار هواپیماهایش شوند. 

 
این اقدام بعد از آن صورت می گیرد که یکی از قضات فدرال آمریکا با صدور حکمی به توقف اجرای دستور دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا، رای داد. 
 
بر اساس بیانیه‌ای که در پایگاه اینترنتی قطر ایرویز قرار گرفت، سازمان دفاع مرزی و گمرکات آمریکا به شرکت قطر ایرویز اعلام کرده است که این شرکت می تواند مسافران هفت کشور عمدتا اسلامی و نیز مهاجرانی را که بر اساس دستور ترامپ از سفر به آمریکا منع شده بودند، در پروازهای خود جای دهد. 
 
ترامپ در تاریخ 27 ژانویه با صدور دستوری ورود اتباع ایران، عراق، لیبی، سومالی، سودان، سوریه و یمن و نیز همه مهاجران را به این کشور منع کرد. 
 
حکم قاضی فدرال آمریکا در سیاتل که جلوی اجرای دستور ترامپ را می‌گیرد، چالشی برای ترامپ به شمار می‌رود.
 
پیش از این، اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا در پی حکم یک قاضی در سیاتل، به شرکت‌های هواپیمایی اعلام کرد مسافرانی را که تحت تاثیر فرمان ترامپ قرار گرفته اند، سوار هواپیما‌ها کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار