آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۲۴۵۵
در مصاحبه با فاکس‌نیوز؛

ترامپ: آمریکا گناهکار است/ تاکید بر توافق با روسیه

رئیس‌جمهور آمریکا در پاسخ به مجری شبکه «فاکس‌نیوز» که رئیس‌جمهور روسیه را «قاتل» خطاب کرد، گفت، چرا فکر می‌کنید که آمریکا معصوم و بی‌گناه است؟

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در مصاحبه با شبکه فاکس‌نیوز از همکاری با کشور روسیه حمایت کرد.

 

مجری شبکه فاکس‌نیوز در سؤالی از رئیس‌جمهور ترامپ در خصوص علت احترامی که برای «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه قائل است، سؤال کرد که ترامپ در این باره گفت: «من قطعاً به پوتین احترام می‌گذارم ولی این به مفهوم آن نیست که من با وی موافق و هم راستا هستم. او رهبر کشور خود است. من می‌گویم که توافق کردن با روسیه بهتر از توافق نکردن است».

 

وی ادامه داد: «اگر روسیه در مبارزه علیه داعش که جنگ مهمی است و همچنین در جنگ علیه تروریسم اسلامی در سراسر جهان به ما کمک کند، خوب است. اینکه قرار باشد با روسیه توافق کنیم، در حال حاضر چیزی در این باره نمی‌دانم. احتمال آن وجود دارد».

 

مجری شبکه فاکس‌نیوز رد سؤال بعدی گفت که پوتین یک قاتل است که ترامپ در پاسخ به وی ادامه داد: «قاتلان زیادی وجود دارند.ما قاتلان زیادی داریم به چه دلیل فکر می‌کنید که کشور ما بسیار بی‌گناه و معصوم است».

 

مصاحبه کامل رئیس جمهور آمریکا با شبکه فاکس‌نیوز روز دوشنبه و سه‌شنبه از این شبکه پخش خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
سربدار
Germany
۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۱
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند (امام خمینی(ره) دشمن خیال کرده ما نوگل بهاریم / اما امام ما گفت ما مرد کارزاریم/اگر همه مسلمینی که در دنیا الآن هستند که قریب یک میلیارد هستند،[12] همه از خانه بیرون بیایند، فریاد بکنند «مرگ بر آمریکا» و «مرگ بر اسرائیل»، همین قول برای آن ها مرگ می آورد.[13] ما با فریاد، محمدرضاخان را بیرون کردیم. شما خیال می کنید با تفنگ بیرون کردیم؟ با فریاد، با «اللَّه اکبر»! این قدر «اللَّه اکبر» بر مغز این ها کوبیده شد که خودشان را باختند و فرار کردند. از این مملکت رفتند.
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار