اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، کاظم قائمی امروز، ۱۷ بهمن ماه جاری در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه استان، ضمن اشاره به فعالیت های مختلف دانشگاه بعد از اجرای طرح تحول سلامت در استان و رضامت مندی مردم از این طرح ها، گفت: بعد از اجرای طرح تحول در نظام سلامت خدمات بسیار گسترده در حوزه های بهداشت و درمان در استان صورت گرفت که نتیجه آن رضایت وزارتخانه و مردم استان بوده است.
وی با اشاره به اینکه بهسازی اورژانس بیمارستان ولی عصر(عج) از جمله طرح هایی بود که در شهریور ماه به اتمام رسید و باعث شگفتی مقامات کشوری شد، گفت: این طرح در زمانی بسیار پایین و در کمتر از سه ماه ساخته شد که بدلیل طرح هایی ابتکاری و جدیدی که در آن اجرا شده بود تعدادی از بیمارستان های کشور هم برای اجرای این طرح در بیمارستان خود از آن بازدید کردند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه سلامتکده طب سنتی در بقعه شهدای باقریه با همکاری اداره کل اوقاف استان راه اندازی شده است، تصریح کرد: در این سلامتکده در چند ماهی که افتتاح شده بیش از ۲۰۰۰ بیمار ویزیت شده است.
قائمی همچنین این را هم گفت که قرار است در صورت موافقت وزارتخانه دانشکده طب سنتی در آینده در استان راه اندازی شود، چراکه ظرفیت آن وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه بیمارستان رازی و مرکز شیمی درمانی بیرجند در دو هفته آینده با مقامات کشوری به بهره برداری خواهد رسید، افزود: این پروژه با احتمال زیاد با حضور رئیس جمهور افتتاح خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه تلاش می شود تا در همه بیمارستان های استان پزشک متخصص به صورت همه روزه و یا هفته و یا دو هفته یک روز وجود داشته باشد، ادامه داد: با تمام توان به خدمت رسانی به مردم ادامه می دهیم و اجازه نخواهیم داد مسائل حاشیه ای خللی در کار ما وارد کند.
قائمی با اشاره به اینکه دانشجویان این دانشگاه در اردوهای جهادی حضور پررنگی دارند و تلاش می کنند تا خدمات را به دورترین نقاط استان ببرند، تصریح کرد: سالانه دو تا سه اردوی جهادی دانشجویی با همکاری بسیج صورت می گیرد و تعداد زیادی از مردم از خدمات مختلف پزشکی به خصوص دندان پزشکی به صورت رایگان بهره مند می شود.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در این نشست خبری به معوقات سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: دانشگاه تا کنون همکاری بسیار زیادی را با تامین اجتماعی داشته و اگر همکاری دانشگاه علوم پزشکی نبود بیمارستان حضرت ابوالفضل(ع) تامین اجتماعی راه اندازی نمی شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با بیان اینکه عقیده داریم که باید به فکر سلامت مردم بود و وارد مسائل حاشیه ای نشد، خاطرنشان کرد: متاسفانه با وجود این همکاری دانشگاه، اما سازمان تامین اجتماعی معوقات دانشگاه را پرداخت نکرده است.