کد خبر:۵۸۲۹۱۹
فاطمه رهبر:

توجه ویژه به مناطق محروم در سال ۹۶/ کمترین آمار خروج از کمیته مربوط به سیستان و بلوچستان است

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) گفت: برای سال ۹۶ توجه ویژه‌ای به مناطق محروم داریم.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، فاطمه رهبر معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی(ره) در نشست خبری که امروز(دوشنبه) برگزار شد، با اشاره به سفری که توسط مسئولان کمیته امداد به استان سیستان و بلوچستان انجام شد، اظهار داشت: در این استان 97 هزار و 500 خانوار کمک معیشت بگیر کمیته هستند که این میزان جمعیتی بالغ بر 231 هزار نفر را شامل می‌شود، همچنین 19 هزار خانوار تک‌خدمتی و یا چندخدمتی با جمعیت 50 هزار نفری تحت پوشش کمیته امداد هستند.

 

 
وی در ادامه افزود: در پالایشی که از ابتدای سال 95 در خصوص ورود و خروج مددجویان انجام شد، این استان دارای کمترین آمار خروج به دلیل محرومیت‌ها بوده که تنها 9 هزار نفر به علت فوت، ازدواج و غیره از چرخه کمیته خارج شدند.

 

 
رهبر ادامه داد: در حال حاضر 80 هزار نفر سالمند، 89 هزار زن سرپرست خانوار، 38 هزار دانش آموز، 550 دانشجو و 100 نخبه تحت پوشش کمیته امداد در این استان وجود دارند.

 

 
معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد افزود: سعی می کنیم برای سال 96 توجه ویژه‌ای به مناطق محروم داشته باشیم، به طوری که افراد پشت نوبت دریافت جهیزیه، وام ضروری و اجاره مسکن معوقه اقساط وام‌های مددجویان به صفر برسد.
 

 

وی با بیان اینکه 560 نفر از افراد تحت پوشش از معافیت نظام وظیفه برخوردار شده اند، عنوان کرد: هم اکنون 38 هزار و 400 یتیم در طرح اکرام هستند که 21 هزار نفر حامی از آنان حمایت می‌کنند.
 

 

رهبر گفت: در طرح محسنین 9 هزار نفر وجود دارند که سرانه میانگین ماهانه دریافتی برای هر یتیم 26 هزار تومان و برای افراد در طرح محسنین 25 هزار تومان است.
 

 

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد اضافه کرد: 6 هزار و 700 بیمه شده تأمین اجتماعی و 6 هزار و 700 صندوق بیمه روستایی در این منطقه وجود دارد.

 

 
وی با بیان اینکه 11 هزار نفر کودک زیر 6 سال در طرح رفع سوء تغذیه در این استان وجود دارند، گفت: به علت وقوع سیل در چند روز اخیر،420 خانوار مددجویی که در این حادثه خسارت دیده اند تحت پوشش بیمه حوادث قرار گرفتند و خسارت آنان جبران می‌شود.

 

 
رهبر تأکید کرد: طی ده ماه سال جاری با همکاری سایر دستگاه‌ها 2 هزار و 850 طرح به منظور خودکفایی و توانمندسازی مددجویان در دست اقدام بوده که 800 طرح مربوط به زنان سرپرست خانوار است.

 

 
معاون حمایت و سلامت کمیته امداد افزود: توزیع 10 هزار منبع آب در مراکز محروم این استان صورت گرفت، همچنین 30 هزار بخاری نفتی و 500 آبگرمکن در سال آینده توزیع خواهد شد.
 

 

وی بیان کرد:‌ از ابتدای سال جاری تاکنون 108 میلیارد تومان در حوزه حمایت و سلامت خانواده به استان سیستان و بلوچستان اختصاص داده شده است.
 

 

رهبر تصریح کرد: بازدید از مناطق محروم سیستان و بلوچستان و اطلا‌ع‌رسانی در این زمینه تلنگری برای سایر دستگاه‌ها و مسئولان می‌تواند باشد تا روحیه مطالبه‌گری مردم از سایر دستگاه‌ها از این طریق ایجاد شود.
 

 

معاون دفتر حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد تأکید کرد: خدمات ویژه توسط کمیته امداد و سایر نهادها در این مناطق محروم ارایه می‌شود که باید برای جلب اعتماد مردم اطلاع‌رسانی صورت گیرد، همچنین سعی می شود نگاه ویژه‌ای به استان سیستان و بلوچستان شود تا بتوان یک عزم ملی را برای رسیدگی بیشتر در این منطقه ایجاد کنیم.
 

 

وی خاطر نشان کرد: استان سیستان و بلوچستان چالش و مشکلات زیادی دارد که یکی از آن‌ها داشتن مرز مشترک با افغانستان و پاکستان است و کمبود زیرساخت‌های توسعه و ضعف بنیادی مسائل اقتصادی در این مناطق دیده می‌شود که به دلیل عدم توزیع فرصت‌های عادلانه در این استان است.

 

 
رهبر تصریح کرد: پراکندگی جمعیت و تهدیدات امنیتی متأثر از خطوط مرزی به این امر دامن می‌زند، همجنین تفاوت‌های مذهبی، بومی، فرهنگی، قاچاق کالا و سوخت، ترددهای غیرقانونی، اشتغال‌های کاذب و وجود گروهک‌های معاند از دیگر مشکلات این استان است.
 

 

معاون دفتر حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد بیان داشت: اگر به این مناطق محروم با برنامه‌ریزی مناسب رسیدگی شود، موجب افزایش امنیت کشور، جلوگیری از سرریز شدن مشکلات کشورهای همسایه، رفع محرومیت و اولویت قرار دادن آن‌ها و ایجاد موج امید و غیره می‌شود که می‌تواند مدیریت بحران را سامان دهد و به جلب اعتماد مردم کمک کند.
 

 

وی اذعان کرد: اهداف کمیته امداد در استان سیستان و بلوچستان پیگیری مطالبات مددجویان و محرومان، ایجاد انگیزه برای ادامه زندگی و کاهش روند مهاجرت، توجه ویژه برای از بین بردن ناامنی و آسیب‌ها، ایجاد سیاست‌های درمانی و فرصت اشتغال برای جوانان و همچنین استفاده از ظرفیت اردوهای جهادی و بهره‌مندی از کمک خیران است.
 

 

رهبر ادامه داد:‌ کمیته امداد مسئول تولید فقر در جامعه نیست، کمیته امداد آمادگی برگزاری تور خبرنگاران به مناطق محروم برای همراه کردن دستگاه‌های اجرایی و خیران نیکوکار را دارد تا در جهت رفع مشکلات محرومان اقدام شود تا یک عزم ملی در این زمینه به وجود آید.
 

 

معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد خاطر نشان کرد: بخشی از محرومیت‌ها ناشی از سوء مدیریت در این مناطق محروم است که کمیته امداد از تمام دستگاه‌هایی که باید در این مناطق اقدامات شایسته انجام دهند و نداده‌اند مطالبه‌گر است.

 

 
وی در پایان گفت: حوزه حقوقی کمیته امداد از طریق وزارت کشور پیگیر اخذ شناسنامه برای افراد فاقد شناسنامه در استان سیستان و بلوچستان است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار