کد خبر:۵۸۴۱۰۳

ناگفته‌هایی از جریان‌های اسلامی آمریکا در مستند «ملت اسلام»

مستند «ملت اسلام» به کارگردانی و تهیه کنندگی میلاد حاجی پروانه به بررسی عملکرد جریان های اسلامی در آمریکا می پردازد،

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مستند «ملت اسلام» که به بررسی عملکرد جریان های اسلامی در آمریکا می پردازد، در روز های آتی مراحل نهایی تولید را پشت سر می گذارد.


میلاد حاجی پروانه کارگردان مستند «ملت اسلام» در خصوص این مستند گفت: مستند «ملت اسلام» روایتی صادقانه و دقیق از جریان های اسلامی در آمریکا است که تلاش دارد عملکرد آن ها را مورد بررسی قرار دهد.


این کارگردان مستند ادامه داد: روایتی که در «ملت اسلام» از جریان های اسلامی حاضر در آمریکا بیان می شود، ممکن است برای برخی از مخاطبان شاذ و جدید به نظر برسد که این به دلیل تأکید تیم سازنده بر اصل صداقت و ارائه واقعیت ها و اسناد است.


حاجی پروانه یکی از نقاط محوری مستند را به بررسی عملکرد مالکوم ایکس مرتبط دانست و اظهار کرد: بر اساس روایتی که از مالکوم ایکس در حال حاضر موجود است، وی یک اسلام گرای انقلابی بود که برای پیشبرد ارزش های اسلامی تلاش می کرد در حالی که در مستند بر اساس سخنرانی های خود وی، تصویر دیگری از او ارائه می شود.


کارگردان مستند «ملت اسلام» شیوه ساخت مستند را ترکیبی از آرشیو و مصاحبه معرفی کرد و گفت: برای دقیق شدن روایت خود سراغ افراد موثر در جریان های اسلامی در آمریکا از جمله سلطان عبدالرحمان محمد اسلام (نوه الایجا محمد بنیانگذار سازمان ملت اسلام)، لویس فراخان (رهبر فعلی سازمان ملت اسلام)، اکبر محمد (نماینده بین المللی سازمان ملت اسلام)، نیسا اسلام (از رهبران زن سازمان ملت اسلام) و ... رفته ایم. از سوی دیگر آقایان مرتضی غرقی، مرضیه هاشمی، حسین دهباشی و ساچا دنیا در این مستند با گروه سازنده مصاحبه کرده اند.


گفتنی است مستند «ملت اسلام» به کارگردانی و تهیه کنندگی میلاد حاجی پروانه، محصول سازمان هنری رسانه ای اوج است که تا پایان بهمن ماه، نسخه سینمایی و 4 قسمت نسخه تلویزیونی آن آماده خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار