آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۴۳۹۱

سه کشته و دو مجروح در حادثه رانندگی بوشهر

رئیس پلیس راه استان در تشریح علت حادثه، گفت : برابر اعلام نظر کارشناسان پلیس راه علت این حادثه عدم رعایت حق تقدم از سوی راننده پژو ۴۰۵ عنوان شده است .

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تصادف یک دستگاه کامیون با یک پژو 405 در بوشهر سه کشته و دو نفر مجروح برجای گذاشت.

 

رئیس پلیس راه استان بوشهر سرهنگ "جابر پاپری" گفت: در پی اعلام مرکز 110 مبنی بر یک مورد تصادف در "اتوبان خلیج فارس" بوشهر، نرسیده به روستای "احمدی" بلافاصله عوامل انتظامی و پلیس راه جهت بررسی موضوع به محل حادثه اعزام شدند.

وی افزود: بررسی های اولیه حاکی از وقوع تصادف بین یک دستگاه کامیون با پژو 405 بوده که در اثر این حادثه سه نفر از سرنشینان خودرو پژو فوت و دو نفر دیگر مجروح و به بیمارستان منتقل شدند.

رئیس پلیس راه استان در تشریح علت حادثه، گفت : برابر اعلام نظر کارشناسان پلیس راه علت این حادثه عدم رعایت حق تقدم از سوی راننده پژو 405 عنوان شده است .

سرهنگ جابر پاپری ، به همه رانندگان و شهروندان توصیه کرد: در هنگام رانندگی ضمن رعایت سرعت مطمئنه ، از رانندگی درحالت خستگی و خواب آلودگی، هرگونه سبقت غیرمجاز، استفاده از تلفن همراه حین رانندگی، انحرافات ناگهانی، ورود یکباره و بدون ایست خوداری و ورود از محورهای فرعی به اصلی  را مورد توجه خود قرار دهند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار