تکمیل ساخت کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه در سال جدید/ در تمام مسائل کمبود بودجه بودیم
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۷۱۶۹
سلیمی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

تکمیل ساخت کتابخانه مرکزی دانشگاه علامه در سال جدید/ در تمام مسائل کمبود بودجه بودیم

رئیس دانشگاه علامه طباطبایی از تکمیل پروژه ساخت کتابخانه مرکزی این دانشگاه در سال ۹۶ خبر داد.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

حسین سلیمی، رئیس دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص برنامه‌های این دانشگاه در سال ۹۶ گفت: تعمیق آموزش‌های مهارتی و تکمیل پروژه‌های عمرانی دانشگاه، اولویت دانشگاه علامه در سال ۹۶ است.

 

وی افزود: برای سال جدید تکمیل ساخت کتابخانه مرکزی دانشگاه که از سال ۹۵ آغاز شده را، در دستور داریم. همچنین ساخت دو دانشکده جدید را آغاز می‌کنیم که یکی از آنها مربوط به دانشکده علوم اجتماعی است و برای دیگری، هنوز تصمیم نگرفتیم.

 

رئیس دانشگاه علامه اضافه کرد: در سال ۹۵ به ۸۰ درصد اهداف‌مان رسیدیم، ولی در تمام مسائل دانشگاه کمبود بودجه داشتیم، زیرا به جز حقوق و دستمزد، بقیه بودجه‌های دانشگاه کاهش داشته و احتمالا در سال جدید هم به مشکلات مالی برخورد می‌کنیم. سعی داریم این مشکلات را مدیریت کنیم تا به دانشگاه لطمه وارد نشود.

 

 

پربازدیدترین آخرین اخبار