به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ مهدی بابایی مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران در جمع معاونین و فرماندهان حوزه های تابعه که به میزبانی حوزه مقاومت بسیج منطقه 2 شهرداری تهران برگزار شد، طی سخنانی به مراحل تحقق اهداف انقلاب اسلامی در نگاه رهبر انقلاب اشاره کرد و گفت: انقلاب اسلامی ایران و تحقق اهداف آن فرآیندی است که دارای مراحل گوناگون است و برای تحقق همه آن احتیاج به زمان زیاد و تلاش بسیاری دارد. آنچه در بهمن سال 57 اتفاق افتاد شروع کار بود و تا رسیدن به مقصود و منتهی راه زیادی در پیش رو است .
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: آنچه شروع این راه بود تحقق انقلابی مبتنی بر مبانی و آموزههای دینی است که با رهبری امام راحل و فداکاری مردم تحقق پیدا کرد. پس از اینکه انقلاب و دگرگونی واقع شد، نوبت میرسد به تشکیل نظام اسلامی. برای اینکه ملت ایران به اهداف خود از انقلاب برسد، لازم است که سیستم و نظامی که بر کشور حاکم میشود برآمده از آموزههای دینی باشد.
بابایی مرحله سوم تحقق اهداف انقلاب اسلامی را تشکیل دولت اسلامی عنوان کرد و گفت: برای اینکه انقلاب اسلامی به اهداف خود برسد لازم است کسانی که در این انقلاب مسئولیت پیدا میکنند، عامل به احکام اسلامی باشند. برای تحقق اهداف انقلاب اسلامی بودن قوانین کافی نیست؛ بلکه مسئولیتی که متصدی اجرای قوانین میشوند باید مؤمن به اسلام و آموزههای آن باشند. دسترسی به این مرحله بسیار مشکل است و در انقلاب ما هنوز به طور کامل تحقق پیدا نکرده است.
وی با بیان آن که تشکیل جامعه و در نهایت امت اسلامی هدف نهایی انقلاب است گفت: هدف ما از انقلاب، تشکیل حکومت اسلامی و امت اسلامی است که دارای سلامت اعتقادی و اخلاقی، خدمت به خلق، عدالت و سلامت اقتصادی و مبارزه با فساد بوده و بر ظرفیت درون زای داخل کشور تکیه داشته باشد. یکی از نتایج تشکیل حکومت اسلامی، تحقق جامعه اسلامی است. جامعه ای که مردم در اداره آن نقش موثری دارند و دارای پیشرفت های علمی و اقتصادی و سیاسی و پیشرفت های همه جانبه است. جامعه ای با کشوری که در آن اسلام حیات بخش، نشاط آفرین حاکم است.
بابایی افزود: به منظور تحقق دولت اسلامی، نیازمند حضور کارکنانی در تراز انقلاب اسلامی هستیم، کارمندی که از حیث فرهنگی، اجتماعی، اداری و سیاسی در تراز انقلاب اسلامی باشد و با توجه به همه موانع و مشکلات موجود راهی جز ورود به حوزه تربیت نیروی انسانی در تراز انقلاب وجود ندارد.
وی گفت: در این راستا، رویکرد اصلی ما انجام فعالیت تربیتی مستمر و رفتارساز است که این فعالیت های تربیتی صرفا از طریق آموزش های کلاسیک یا صرف حلقه صالحین محقق نمیشود و میبایست کلیه اقدامات بسیج دارای پیوست تربیتی باشد.
وی گروه هدف اصلی تربیتی سازمان بسیج شهرداری تهران را کارمندان و بسیجیان شهرداری عنوان کرد وگفت: اولویت ما در مرحله اول تربیت بسیجیانی است که بتوانند سفیران تربیتی ما در سازمان باشند و باید سه نقش الگو دهندگی، اصلاح گرایانه و بازدارندگی را ایفا کنند.
مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: کسی می تواند نقش الگو دهنده داشته باشد که دارای روحیه خدمت جهادی، روحیه تکریم ارباب رجوع، اهل صیانت و حفظ بیت المال و اهل رعایت عفاف و حجاب باشد. رویکرد اصلاح گرایانه نیز رویکرد پیچیده ای نیست و هرکس در حد توانش می تواند در این زمینه قدم بردارد.
وی بهترین شیوه راهبری در هدایت بسیج را رویکرد رهبری عنوان کرد و گفت: رهبری، انجام کار با دیگران است، ولی رویکرد مدیریتی کار از طریق دیگران انجام می شود. لذا رویکرد رهبری موجب ایجاد انگیزه، ایجاد ایده و از طریق احترام به دیگران است و در این رویکرد کارها به صورت صحیح صورت می پذیرد. ما به دنبال آن هستیم که فرمانده ما به رهبر کاریزما تبدیل شوند.
وی اضافه کرد: رهبر کاریزما کسی است که دارای ویژگی هایی نظیر مراقبت امیال و غرایز شخصی، پرهیز از بزرگ کردن خود، شوخ طبع ولی کم شوخی، کم و به اندازه حرف زدن، چند ثانیه فکر قبل از صحبت، نخندیدن با صدای بلند، قاطع و پایبند به تعهدات، عدم دخالت در امور دیگران، ظاهر آراسته و مرتب، و صحبت نرم و ملایم است.
بابایی گفت: مهمترین مسئله در بحث بازدارندگی داشتن انسجام است و بسیجیان ما باید با انسجام مقابل تخلفات بایستند. ما یک گروه رسمی در شهرداری تهران هستیم و دارای یک طیف اختیارات هستیم، ولی لزوما با این طیف اختیارات نمی توانیم کار خود را به پیش ببریم. مدل حرکتی ما باید مدل گروه غیر رسمی باشد. لذا باید با برگزاری جلسات، برنامه های فرهنگی، تربیتی و اردویی به رسیدن به این هدف کمک کنیم.
علیرضا نادعلی معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج شهرداری تهران نیز در ابتدای این جلسه طی سخنانی، بر توجه به موضوع انتخابات در سال آینده تاکید کرد و گفت: کشور ما در سال آینده موضوع حساس انتخابات را پیش رو دارد و بر همه بسیجیان و همه کسانی که دغدغه اطاعت از فرامین ولی را دارند، لازم است که با بصیرت و مقتدرانه در صحنه حضور پیدا کنند.
معاون هماهنگ کننده سازمان بسیج شهرداری تهران گفت: در انتخابات آتی نباید بی توجه از کنار این مسئله عبور کنیم و باید نقش خودمان را به درستی ایفا کنیم و خودمان را در جایگاه خواص بدانیم.
نادعلی بی توجهی به رهنمودها و شاخص های مقام معظم رهبری را دلیل اصلی مشکلات کشور دانست و گفت: متاسفانه مشاهده می کنیم که اعتماد به آمریکا و مذاکره چه نتایج و عواقب نامبارکی را در پی داشته است. اقتصاد های خرد و کلان ما چه وضعیتی پیدا کرده است؟ چه امتیازاتی را بدست آورده ایم؟ در بخش اقتصاد مقاومتی چه اتفاقاتی افتاده است؟ همه این مشکلات به این دلیل است که ما به فرمایشات مقام معظم رهبری کم توجهی کرده ایم .
وی تصریح کرد: آن چه که می تواند در انتخابات پیش رو راهگشا باشد، توجه به شاخص هایی است که مقام معظم رهبری در فرمایشات خود در انتخابات گذشته بدان اشاره کرده اند و آن چه از خود انتخابات مهمتر است، آن است که از لحاظ گفتمانی، افراد دور و برمان را تقویت کنیم و ببینم چه کارهایی توسط مقام معظم رهبری خواسته شده و هنوز انجام نشده است.
گفتنی است در ادامه این جلسه نیز، نشستی با حضور شهردار، فرمانده و اعضای شورای بسیج منطقه 2 نیز برگزار شد که طی آن نظری شهردار منطقه با بیان آن که حضور در بسیج قطع یقین مشرف شدن است ابراز داشت: بسیج یک تفکر و ایده مقدس است و ریشه آن نشأت گرفته از صدر اسلام است.
شهردار منطقه 2 شهرداری تهران گفت: بسیج روح انقلاب است و اگر جسمی روح نداشته باشد، بی ارزش است و همه انقلاب، مدیون حضور بسیج است. اگر آن تفکر، رشادت ها و جانفشانی ها نبود، قطعا امروز شاهد انقلاب اسلامی در کشورمان نبودیم. بسیج باید به الگو تبدیل شود و در خدمت رسانی به مردم کوشا باشد.