پنجمین مجمع عمومی کانون دانشگاهیان با شعار «ایران سرافراز در پرتو دانشگاه انقلابی» در دانشگاه تهران در حال برگزاری است.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پنجمین مجمع عمومی کانون دانشگاهیان با شعار «ایران سرافراز در پرتو دانشگاه انقلابی» در دانشگاه تهران در حال برگزاری است.
داداش پور دبیر این مجمع در ابتدای این مراسم گفت: آخرین مجمع این کانون به دلیل مشکلات مالی و رخوت حاکم بر فضای سیاسی و جریان اصولگرایی دو ماه پیش از انتخابات سال ۹۲ برگزار شد.
وی ابراز امیدواری کرد که این مجمع در زمینه بازسازی و احیاء کانون دانشگاهیان اثرگذار باشد.
دبیر پنجمین مجمع عمومی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره مرحوم محمد علی حسین زاده و ابوالحسن شهواری از اعضای این کانون افزود: در این مجمع در مورد مسائل مختلف کشور تبادل نظر می شود.
سخنرانی حسینی دبیر کل کانون دانشگاهیان ایران اسلامی، حجت الاسلام محمدیان رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس، ساداتی نژاد نماینده مجلس از بخش های مختلف این مراسم است.
در ادامه این نشست سید محمد حسینی گفت: با توجه به شرایط بد اقتصادی اجتماعی سیاست خارجی ادامه روند حاکم بر اداره کشور زیان بار است بنابر این باید به عنوان نخبگان دانشگاهی در تغییر روند موجود نقش ایجاد کنیم.
وی با اشاره به دیدارهای رهبر معظم انقلاب با شعرا، اهل فکر و اثر گذاران جامعه افزود: انتظار رهبر معظم انقلاب از این اقشار این است که مسائل تاریخی را با مسائل روز پیوند دهند تا از دین مسائل درس عبرت بگیریم.
حسینی همچنین گفت:نوع زندگی و شیوه تعامل حضرت فاطمه زهرا با دیگران می تواند راهنمای عمل برای تمام خانواده ها باشد.
او در ادامه افزود: شیوه این حضرت در مسائل مختلف همچون دفاع از امامت، ولایت و رهبری مسئله بسیار مهمی است در واقعه حضرت فاطمه خود را سپر دفاع از ولایت قرار دادند. البته امروز برخیها ولایت را سپر خود کرده و گوشه عزلت گرفته اند.
حاج بابایی نیز در گردهمایی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی دانشگاه ها گفت در ماده ی ۸۰، ۸۱ و ۸۲ برنامه ششم توسعه اقتصادی جایگاه دانشگاه ها در تحقق برنامه ششم توسعه مشخص شده و در قالب این برنامه کار بست علمی در اولویت قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه برنامه ششم توسعه یک پتانسیل قدرتمند برای اجرا می خواهد افزود تحقق این برنامه میتوانند تحول بزرگی در حوزه های مختلف از جمله انرژی، کشاورزی، مبارزه با مفاسد اقتصادی، آسیب های اجتماعی و سایر حوزه ها به وجود بیاورد.
حاجی بابایی با اشاره به اینکه برنامه ششم توسعه از جمله برنامههایی است که در ابتدا مورد نقد قرار میگرفت افزود در حین تدوین این برنامه کسانی که با آن مخالف بودند نظر آنها تغییر کرد واقعیت این است که تلاش های خارج از مجلس صورت گرفت تا تدوین این برنامه توسط مجلس متوقف شود.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نیز از جمله سخنران های این برنامه بود. او در این نشست گفت: در برنامه ششم توسعه کشورمصوب شده تا بنگاههای اقتصادی که بالای ۵۰۰ میلیون تومان در سال ترنور مالی دارند و در راستای رفع نیازهای پژوهشی و تحقیقاتی خود از ظرفیت دانشگاه ها استفاده می کنند از معافیت های مالیاتی برخوردار شوند.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ده ها میلیارد دلار برای کار اکتشاف، و بهرهبرداری از میادین نفتی، گازی و دیگر میعانات در حوزه های مشترک با دیگر کشورها به شرکت های خارجی داده میشود تصریح کرد: این اقدامات باید با استفاده از متخصصان ایرانی و شرکتهای دانشبنیان کشورمان در کنار شرکتهای خارجی انجام شود تا هم بتوانیم دانش فنی این حوزه را نهادینه کنیم و هم اینکه در زمینه ی استخراج گاز نفت و دیگر میعانات به خودکفایی برسیم وی ابراز امیدواری کرد که دولت آینده با اجرای بندهای ۸۰ و ۸۱ برنامه ششم توسعه در مسیر اقتصاد دانش بنیان و اقتصاد مقاومتی گام بردارد.