آخرین اخبار:
کد خبر:۵۸۹۷۲۰
«سی‌ان‌ان»:

واشنگتن از ادبیات تهدیدآمیز علیه ایران عقب نشسته است

وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» در یادداشتی روز جمعه به بررسی دلایلی پرداخته که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا توافق هسته‌ای ایران و گروه ۱+۵ را پاره نخواهد کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، وبگاه شبکه خبری «سی‌ان‌ان» در یادداشتی روز جمعه به بررسی دلایلی پرداخته که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا توافق هسته‌ای ایران و گروه 1+5 را پاره نخواهد کرد. 

 

«سی‌ان‌ان» با یادآوری اینکه دونالد ترامپ و تیم او در زمان جاری بودن رقابت‌های انتخاباتی وعده لغو برجام را داده بودند نوشته است: «اما الان دیگر از آن لحن 'توافق را پاره کنید' خبری نیست و نخواهد بود.»

 

در ادامه این تحلیل آمده است: «در واقع، رئیس‌جمهور در پیامش به کنگره روز سه‌شنبه تنها یک بار به نام ایران اشاره کرد.»

 

این گزارش می‌افزاید: «واقعیت این است که ترامپ به توافق هسته‌ای ایران دست نخواهد زد و به نظر می‌رسد اسرائیل هم از این مسئله ناخشنود نیست.»

 

سی‌ان‌ان نوشته که این موضوع چندین دلیل دارد: «اول اینکه سران نظامی اسرائیل به نتانیاهو گفته‌اند که نمی‌توانند در جنگ (در برابر ایران) پیروز شوند.»

 

در ادامه این تحلیل آمده است: «آنچه ارتش اسرائیل به درک آن رسیده همان چیزی است که ارتش آمریکا می‌داند. هر گونه حمله (به تأسیسات هسته‌ای ایران) مستلزم حمله به چندین موضع سخت، به شدت عمقی و سخت خواهد بود.»

 

«سی‌ان‌ان» پس از اشاره به اینکه آمریکا و رژیم صهیونیستی در بعد نظامی قادر به شکست ایران نخواهند بود به دیگر جنبه‌هایی که هر گونه رویارویی نظامی با ایران را ناممکن می‌کنند نیز اشاره کرده است. 

 

«این روزها چیزهایی بیشتر از پارانویا و حساسیت‌های اسرائیل در معرض خطر قرار دارند. ایران در حال ایفای نقش فزاینده‌ای علیه تهدید تروریست‌های رادیکال است.»

 

«به ویژه هنگامی که نیروهای عراقی با همراهی مشاوران آمریکایی مأموریتشان در آزادی موصل را تکمیل کرده و توجهشان را معطوف مقرهای داعش در رقه کنند، نیروهای ایرانی اهمیت به سزایی در این مراحل پایانی جنگ خواهند داشت.»

 

سی‌ان‌ان تأکید کرده است: «بنابراین، در حالی که ترامپ آماده است تا از تصمیم‌هایی برای وضع تحریم‌های جدید علیه ایران بابت برنامه موشکی استقبال کند او از دیدگاه‌هایی که مایکل فلین، مشاور امنیت ملی سابقش در خصوص ایران دارد، عقب نشسته است.»

 

سی‌ان‌ان در ادامه این تحلیل با یادآوری این موضوع که برخی از محدودیت‌های مندرج در برجام دائمی نیستند و با انقضای آن از بین می‌روند پیشنهاد کرده دولت ترامپ برای نامحدود کردن مفاد این توافق به گروه‌های به اصطلاح «میانه‌رو» در تهران، امتیاز بدهد.

 

«امتیازهای بیشتر به گروه‌های میانه‌روتر در تهران می‌تواند دامنه نفوذ توافق هسته‌ای را برای مدت نامعلوم طولانی کند.»

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
چشم امید امریکا به پیروزی برخی در ۹۶
Iran (Islamic Republic of)
۱۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۹
بعید هم نیست که امریکا و شخص اقای ترامپ برای رای آوردن مجدد ساده لوح هایی مثل برخی اصلاح طلبان فعلا تا انتخابات قصد ندارد که با اجرای تحریم های مصوب کنگره،عملا برجام را پاره کند چون دولت امریکا به چنین ساده لوح هایی که به امریکا اعتماد کنند و پیش پیش تعهداتشان را اجرا کنند نیاز دارد کسانی که برای وعده توخالی رفع تحریم ها ، حتی حاضر شدند FATF را مخفیانه بپذیرند کدام کشوری حاضر میشود خودش ، خودش را تحریم کند!!؟ با پذیرش FATF حدود ۲۰۰ نهاد داخلی از جمله سپاه از خدمات بانکی محروم شدند/ امریکاییها و.. بعد از اینکه دیدند دولت ایران حاضر شده بدور از چشم مجلسی ها و مسئولین کشور FATF رابپذیرد حسرت میبرد که چرا PMD را مثل FATF، مخفیانه به ایران تحمیل نکردند برای همین برجام را توافق بد میدانند
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار