به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو غلامحسين محسني اژه اي سخنگوي قوه قضائيه مي گويد: ما اعتقادمان بر اين بود و هست كه چه مركز مشاوران مركز قوه قضائيه و چه كانون وكلا اگر فضا را براي ورود ديگرحقوقدانان و وكلاي جديد باز كنند به نفع مردم خواهد بود.
اژه اي گفته اگر كانون برخلاف قانون عمل مي كند، مي توان عليه شان طرح دعوا كرد.
سخنگوي دستگاه قضا در پاسخ به سوالی مبني بر اينكه " با توجه به سياست هاي اصل 44 و لزوم برداشتن محدوديت در حرفه وكالت و تاكيد آن بر حذف معيار ظرفيت، بالاخره چه نهادي بايد براي حذف اين معيار غيرقانوني و غيرعادلانه پيش قدم شود؟!" گفت: وقتي محدوديت در جذب وكلا وجود داشته باشد به طور طبيعي مردم در انتخاب وكيل دچار مشكل مي شوند و در اين صورت وكلا مي توانند هزينه هاي بيشتري را براي حق الوكاله از مردم مطالبه كنند.
معاون اول قوه قضائيه با اشاره با مطالبه كمپين حذف ظرفيت وكالت تاكيد كرد: دوستان ما كه اين مساله را دنبال مي كنند كه خود وكيل هستند و يا حقوقدان هستند و يا حد اقل در اين رشته درس مي خوانند، اگر در ايجاد اين محدوديت، مورد خاصي را سراغ دارند كه خلاف قانون بوده است، مي توانند دادخواست بدهند و يا طرح دعوا بكنند تا قوه قضائيه به آن رسيدگي كند.
دوستان اگر واقعا نگران جوانان هستند آزمون سردفتری را که مرتبط با ایشان است برگزار کنند که بیش از 8 سال است برگزار نشده است .
با سلام
واقعاً حذف آزمون وکالت بسیاری از چالش های حقوقی جامعه را بر طرف خواهد کرد و موجب تسهیل دسترسی به وکیل و بنده به شخصه بسیاری از حقوق دانان را می شناسم که هزار سر و گردن از وکلاي دادگستری بالاتر هستند لکن به دلیل محدودیت در جذب از این حرفه باز مانده اند و حذف آزمون گام بزرگی است برای اجراي عدالت و قانون