کد خبر:۵۹۱۲۹۲
ولایتی در اجلاس دانشگاه آزاد:

برخی عوامل بیگانه در دانشگاه‌ها به دنبال استعدادهای ما هستند/ دستور برای کیفی‌سازی پژوهش در دانشگاه آزاد

رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد گفت: برخی عوامل در دانشگاه‌ها در خدمت بیگانگان هستند و برای اعزام دانشجویان ما به کشورهای دیگر واسطه‌‌گری می‌‌کنند.

 

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی‌اکبر ولایتی، رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد در هفتاد و یکمین اجلاس شورای مرکزی این دانشگاه با بیان اینکه امریه مقام معظم رهبری در انتساب بنده به عنوان رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد یک توفیق است، گفت: امیدوارم شایستگی داشته باشم تا در چنین سمت حساسی به کشور خدمت کنم و شکرانه زحمات هاشمی رفسنجانی که ادامه راه وی در ارتقای علم و فناوری است را به جای آوریم.

 

وی افزود: بودجه پژوهشی دانشگاه آزاد افزایش یافته است، به طوری که در سال آینده حدود ۱۲ درصد بودجه دانشگاه صرف پژوهش می‌شود؛ اما این پژوهش به صورت پژوهش برای پژوهش نیست؛ بلکه باید پژوهش هدفمند باشد؛ بنابراین باید با وزارتخانه‌هایی مانند وزارت نفت، صنعت، دفاع، بهداشت و دستگاه‌های دیگر مذاکره کنیم تا نیازهای آنان را از طریق پژوهش تامین کنیم.

 

 جذب نخبگان در کشور هنوز سامان ندارد

 

رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد بیان داشت: ما می‌خواهیم جذب نخبگان را از دانشگاه آزاد آغاز کنیم؛ چرا باید سفارتخانه‌های بیگانه در کشور ما با برخی عواملی که دانسته یا ندانسته در خدمت بیگانگان هستند برای جذب دانشجویان واسطه‌گری کنند؛ در برخی مراکز آموزشی افراد به صورت با مزد یا بی‌مزد آدم بیگانگان هستند و استعدادهای ما را به دانشگاه‌های خارجی معرفی می‌کنند و واسطه اعزام دانشجویان ما به خارج هستند، اینها نقش دلال مظلمه را دارند.

 

ولایتی ادامه داد: بورسیه کردن افراد با استعداد برای کادرسازی دانشگاه مگر چقدر زحمت دارد؟ این کار را می‌توانیم خودمان در دانشگاه آزاد انجام دهیم تا افراد با استعداد به کادر دانشگاه اضافه شوند.

 

وی گفت: مساله فرهنگ اسلامی و ایرانی نیز بسیار مورد تاکید است ما باید در فرهنگ هم مانند علم الگو باشیم، اینکه گاهی گزارشاتی می‌رسد که مبانی ا سلامی در دانشگاه‌ رعایت نمی‌شود، نباید تکرار شود.

 

رئیس هیات موسس دانشگاه آزاد خاطرنشان کرد: بر روی این مساله اصرار داریم که دانشجوی دانشگاه آزاد فردی معتقد و باب فرهنگ کشور باشد تا مردم احساس کنند دانشگاه آزاد علاوه بر علم فرهنگ دینی و بومی را هم تقویت می‌کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار