آقای روحانی؛ حقوق‌بان باشید نه حقوقدان!
آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۱۵۴۳
یادداشت دانشجویی/

آقای روحانی؛ حقوق‌بان باشید نه حقوقدان!

آقای رئیس جمهور؛ اینکه مدعی حقوقدانی باشید و حق خود را سکنی در خانه مجلل بدانید و در شعاع چند کیلومتری خود، هزاران کارتن خواب را نبینید، یعنی فقط حقوق خود را خواندید.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛ اَخیرا اَسناد هزینه گزاف مسواک و خمیر دندان تیم ریاست جمهوری در سفر آقای روحانی به کرج منتشر شده است .هر چند این اتفاق وحشتناک توسط دولتی که لیدر معنویش در استخر صاحبان نظام قبل، مرحوم می شود و مدیرانش، حق اوقات فراغت برای فرزندان خویش مصوّب می کنند، بعید نیست؛ لیکن انتظار می رفت زکات خواندن دهها واحد دروس حقوقی را با نگهبانی و احقاق حقوق مشروع تمامی ملّت و نه وابستگان دولت، اعمال می کردند.

 

اینکه مدعی  حقوقدانی باشید و حق خود را  سکنی در خانه مجلل بدانید و در شعاع چند کیلومتری خود، هزاران کارتن خواب را نبینید ،یعنی فقط حقوق خود را خواندید .

 

اینکه همسر برادرتان، بواسطه انتساب به خاندان حضرتعالی خانه ای  هدیه به میزان 15 میلیارد از مفسد نامی و  شاهر بگیرد، بدین مفهوم هست که ذره ای از فلسفه حقوق را هم درک نکردید و اینکه پی در پی مخالفین خود را به بی سواد، افراطی و تازه به دوران رسیده خطاب می کنید، مدلول آن هست که اتفاقا متون حقوق را هم نخواندید.

 

عیان هست کسی که نه فلسفه، نه متن و نه منطق حقوق را نشناسد و داعیانه فریاد حقوقدانی می زند نه حقوقدان هست و نه حقوقبان؛ بلکه مدعی این ادعا ها را باید حقوق‌ران خواند.

 

حقوقدان، ماهیت حق را می داند و درک می کند که می شود  هم سرهنگ بود و هم حقوق بان؛ اما نمی شود همزمان حقوق ران بود و حقوقدان.

 

مجتبی ثابتی- فعال دانشجویی

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

پربازدیدترین آخرین اخبار