کد خبر:۵۸۸۹۹۱
باشگاه دانشجویان/

آقای رئیس جمهور لطفا دچار آلزایمر نشوید

رئیس جمهور مدتی است مدام دم از ارتباط با دنیا و از حصار نکشیدن در اطراف کشور سخن می‌گوید و شاید باز هم منظورش از دنیا همان کدخدا باشد، چه اینکه ما جز با کدخدای متصور رئیس جمهور با کشور دیگری بی‌ارتباط نیستیم.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یادداشت دانشجویی؛* آقای رئیس جمهور لطفا دچار آلزایمر نشوید!

 

 روحانی در مجمع ملی سلامت: ما می‌گوییم اگر ناوگان هوایی ما نیاز به هواپیما دارد، باید بخریم. ما می‌گوییم اگر حوزه ریل ما نیاز به لوکوموتیو دارد، باید بخریم.


روحانی اضافه کرد: عده‌ای می‌گویند نباید بخریم، پس چه‌کار کنیم؟ می‌گویند کهنه مصرف کردن خیلی افتخار است، ما اهلش نیستیم. ما می‌گوییم باید نو بخریم، ما می‌گوییم باید تجهیزات نو بیاید و باید ارتباط با دنیا تقویت شود.


برخی دچار آلزایمر سیاسی اند...


۸/۱۲/۱۳۹۵، خبرگزاری فارس.


آقای روحانی در حالی مدام از نشاط سخن به میان آورده اند و به گونه ای برخی را متهم به گرفتن نشاط از جامعه کرده اند که گویی بی نشاطی جامعه هیچ ارتباطی با مسائل و مشکلات اقتصادی و حل آنها هم ارتباط به دولت ندارد.


شگفت آنکه در میان انبوه چاکران که کف زنان، مشوق گفتار رئیس جمهور بودند گویا هیچ کدامشان جوان بی کار در خانه نداشتند، وگرنه می‌دانستند نشاط با داشتن پول حاصل می شود و پول هم با وجود داشتنِ کار، حال آنکه به اقرار خود رئیس دولت بیکاری از بزرگترین مشکلات کشور است. 


اما ای کاش وقتی رئیس جمهور تمام قد از واردات سخن می گفت و به آن افتخار می‌کرد، به یاد می آورد که اگر واردات کنترل می شد و محصولات خارجی به قیمت بیکاری و تعطیلی و بی نشاطی کارگران کشور به صورت افسارگسیخته وارد کشور نمی شدند و دولت مطبوعش از کارخانه ها و کارگاه‌های صنعتی کشور حمایت می کرد و از تعطیلی و ورشکستگی آنان جلوگیری می کرد، دیگر جوانان این کشور دچار بی نشاطی نمی شدند. 


از طرفی رئیس جمهور مدتی است مدام دم از ارتباط با دنیا و از حصار نکشیدن در اطراف کشور سخن می گوید، و شاید باز هم منظورش از دنیا همان کدخدا باشد، چه اینکه ما جز با کدخدای متصور رئیس جمهور با کشور دیگری بی‌ارتباط نیستیم. البته عجیب نیست وقتی کسی که در راس قوه مجریه‌ یک کشور است مدام با نادیده گرفتن توانایی جوانان و مهندسین توانمند کشور، دم از وارادات می‌زند، بخواهد همه ملزومات کشور را به بهانه تعامل با دنیا وارد کند و کلا کشور را به عنوان مستعمره صنعتی کشورهای بیگانه در آورد... اما جالب است که وی در همین سخنان خود از آلزایمر سخن به میان آورده‌اند؛ غاقل از آنکه مردم شاید برخی ناملایمات را فراموش کنند، شاید با فراموشی برخی وعده های انتخاباتی وی، بزرگواریِ خود را به رخِ رئیس جمهورِ و وعده هایِ انجام نشده بکشند و مطمئنا در انتخابات آتی کارهای انجام نشده دولت را فراموش نخواهند کرد؛ اما کلام امام‌شان را به خاطر دارند و سفارش می کنند که مسؤلان و خصوصا رئیس جمهور کشور سخنان و فرمایشات امام خمینی(ره) را به یاد آورد که می‌فرمود: وقتی یک ملتی یک چیزی را می‌خواهد، می‌شود، خدا همراهش است. همان طوری که آنوقت می‌گفتند نمی‌شود این قدرت را به هم زد، و شما عمل کردید و شد، حالا هم که می‌گویند ما نمی توانیم مثلاً خودکفا بشویم راجع به چیزها. نخیر، می‌توانیم، و باید همت کنیم و بشویم.


باید طبیب از خود ما باشد، مهندس از خود ما باشد، همه چیز از خود ما باشد. احتیاج به این نداشته باشیم که ما از خارج وارد کنیم؛ مغز از خارج وارد کنیم. ما خودمان باید دارای مغز صحیح باشیم. (۱۱ آبان ۱۳۵۸، جلد ۱۰ صحیفه امام خمینی(ره) )


ما بارها گفته‌ایم که ما متخصص می‌خواهیم، ولی متخصص متعهد. ولی دشمنان فریاد زدند که اینها با تخصص مخالفند. البته که متخصص منحرف از هرکس خطرناکتر است. خلاصه مطلب، ما باید این را بفهمیم که همه چیز هستیم و از هیچ کس کم نداریم. ما که خودمان را گم کرده بودیم باید این «خودِ» گم کرده را پیدا کنیم و این فکر که بر ما تحمیل شده بود که «اگر دست خارج کوتاه شود، می‌میریم» را با تمام قدرت از بین ببریم. و دیدید که ملتی با دست خالی در مقابل ابرقدرت ها و قدرت ها ایستاد و این حرکت موجی برداشت که به امید خدا، به این زودی ها نمی‌ایستد.(۲۳ مهر ۱۳۶۰، جلد ۱۵ صحیفه امام خمینی(ره)).


آقای رئیس جمهور لطفا دچار آلزایمر نشوید

 

محمد خاکپور، فوق لیسانس تفسیر و علوم قران از قم

انتشار یادداشت‌های دانشجویی به معنای تایید تمامی محتوای آن توسط «خبرگزاری دانشجو» نیست و صرفاً منعکس کننده نظرات گروه‌ها و فعالین دانشجویی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار