تاكنون 297 اثر به جشنواره اعتياد و رسانه ارسال شده است
فرزين رحيمنظري در گفتوگو با خبرنگار اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: از 297 آثار ارسال شده به دبيرخانه جشنواره اعتياد و رسانه بيشترين اثر را بخش پويانمايي با 28 عنوان به خود اختصاص داده است.
وي افزود: بخش ديداري نيز تاكنون با 155 اثر در بين بخشهاي شنيداري، مكتوب و ديجيتال پيشتاز است كه مجموعه تلويزيوني با 3 اثر، فيلم بلند ويدئوي با 8 اثر، مستند كوتاه با 20 اثر، گزارش با 14 اثر، نماهنگ با 12 اثر، فيلمنامه با 24 اثر، فيلم كوتاه داستاني با 25 اثر، ميزگرد و گفتوگو با 12اثر و مستند بلند با 9 اثر در اين جشنواره شركت كردهاند.
رحيمنظري به تعداد آثار ارسال شده در بخش مكتوب اشاره و عنوان كرد: در اين بخش، 48 گزارش، 31 طرح و كاريكاتور، 17 يادداشت و سرمقاله، 12 خبر، 11 گفتوگو، 4 عكس و 4 مقاله به ترتيب بيشترين آثار ارسالي را دارا ميباشند.
دبير سومين جشنواره رسانه و اعتياد آثار بخش شنيداري و مستند گزارشي را 4 اثر برشمرد و گفت: همچنين در بخش ديجيتال پنج پايگاه اينترنتي و وبلاگ، سه نرم افزار چند رسانهاي و دو نرم افزار تلفن همراه به دبيرخانه جشنواره اعتياد و رسانه ارسال شده است.
لازم به ذكر است، علاقه مندان شركت در جشنواره اعتياد و رسانه ميتوانند تا دهم اسفندماه آثار خود را در بخشهاي ديداري، شنيداري، مكتوب و ديجيتال به دبيرخانه جشنواره اعتياد و رسانه ارسال كنند و جهت كسب اطلاعات بيشتر به سايت اينترنتي ستاد مبارزه با مواد مخدر مراجعه كنند./انتهاي پيام/