کد خبر:۵۹۲۳۳۴
در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو عنوان شد

ایجاد مراکز آموزشی مشترک دانشگاه علمی‌کاربردی با کشور آلمان و دانشگاه تهران/ آموزش ۷ تا ۸ هزار تکنسین در رشته‌های مختلف

سرپرست دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی گفت: برنامه اصلی سال ۹۶ دانشگاه علمی‌کاربردی تدوین برنامه استراتژیک بین‌الملل دانشگاه است و در حال مشخص کردن برنامه اجرایی آن هستیم؛ که از جمله آنها ایجاد مراکز آموزشی مشترک با کشور آلمان و دانشگاه تهران است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

محمودرضا دلاور، مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی در گفت‌وگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به فعالیت بین المللی این دانشگاه گفت: دانشگاه جامع برنامه‌ریزی‌هایی برای توسعه روابط بین‌الملل از جمله آن تثبیت ایجاد مراکز برون‌مرزی و تدوین آئین نامه جذب دانشجوی خارجی انجام داده است.

 

وی افزود: در حوزه بین‌الملل در حال تدوین نقشه راه هستیم و در قالب تفاهم‌نامه‌های بین‌المللی و با ایجاد یک مرکز آموزش مشترک با کشور آلمان و با همکاری دانشگاه تهران در نظر داریم در این مراکز در سال ۷ تا ۸ هزار تکنسین در رشته‌های مختلف آموزش داده شود.

 

مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی اضافه کرد: در حال راه اندازی برخی مراکز علمی کاربردی را در کشورهای مختلف مانند اقلیم کردستان عراق، امارات، عمان، افغانستان و چند کشور اروپایی  هستیم که آئین‌نامه آن تصویب شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: ۷۰۰ هزار صندلی خالی در دانشگاه‌ها وجود دارد که در این راستا برای جذب دانشجوی خارجی برنامه‌ریزی کردیم. دانشگاه جامع نیز ۵۰۰ هزار دانشجو دارد که ۱۰ درصد ظرفیت دانشجوی کشور را تشکیل می‌دهد. با توجه به اینکه دانشگاه جامع یک دانشگاه مهارتی است تلاش می‌کنیم که بحث آموزش مهارتی را توسعه دهیم و به خصوص برای توسعه بخش بین‌الملل برنامه‌ریزی داریم.

 

دلاورادامه داد: برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی در زمینه آموزش مهارتی هم با کشورهایی مانند آلمان، اتریش، هند، روسیه، استرالیا و کره جنوبی در حال مذاکره هستیم و کنفرانس‌ها و کارگاه‌های آموزشی در حال برنامه‌ریزی هستند.

 

وی خاطرنشان کرد: تبادل استاد و دانشجو را در قالب ۱۵ تفاهم‌نامه با کشورهای دیگر در دست اجرا داریم و در بحث ایجاد مراکز تحقیقاتی، آزمایشگاه‌های مشترک و مراکز فناوری مشترک نیز برنامه‌ریزی کردیم. بحث استانداردهای بین‌المللی را هم در نظر داریم، زیرا مراکز ما در بحث بین‌الملل پتانسیل خوبی دارد. به طور مثال در بحث صنایع دستی، کشورهای دیگر برای اشنایی با فرهنگ ایران بسیار علاقمند هستند.

 

دلاور در خصوص دوره های آزموشی دانشگاه علمی کاربردی گفت: دوره‌های آموزشی دانشگاه جامع در قالب مقاطع کاردانی، کارشناسی و تک‌درس برگزار می‌شود که قصد داریم با همکاری دانشگاه‌های خارجی دوره‌های مشترک برگزار کنیم.

 

وی یادآور شد: تدوین کتب درسی مورد نیاز در حال برنامه‌ریزی است و می‌خواهیم در حوزه مهارتی وارد بازار آموزش مهارتی بین‌الملل شویم و تجربیات خود را در سطح بین‌الملل وارد کنیم. زیرا بسیاری از کشورها سرمایه‌گذاری‌های زیادی می‌کنند تا صنایع دستی کشور ما را آموزش ببینند.

 

مشاور رئیس و سرپرست دفتر همکاریهای علمی و بین المللی دانشگاه علمی‌وکاربردی افزود: کشور ما ۵ میلیون دانشجو دارد، ولی کشور آلمان با ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار دانشجو توجه ویژه‌ای به آموزش‌های مهارتی دارد؛ که ما باید از تجربیات آنها استفاده کرده و آموزش مهارتی را توسعه دهیم.

 

دلاور اظهار داشت: برنامه اصلی سال ۹۶ دانشگاه علمی کاربردی تدوین برنامه استراتژیک بین‌الملل دانشگاه است. در حال مشخص کردن برنامه اجرایی آن هستیم که از جمله آنها ایجاد مراکز آموزشی مشترک با کشور آلمان و دانشگاه تهران است.

 

وی در پایان گفت: ۱۰۰۰ مرکز آموزشی، ۲۰ موسسه وابسته و ۳۱ واحد استانی داریم که در حال بررسی پتانسیل این مراکز و تدوین برنامه پنج ساله هستیم تا در راستای برنامه ششم توسعه به اهداف‌مان برسیم. امیدواریم بخشی عمده‌آی از فعالیت مرکز مشترک با آلمان در سال ۹۶ آغاز شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار