کد خبر:۵۹۲۵۴۰

رایزنی جابری انصاری و رئیس هیات سازمان ملل در نشست آستانه درباره بحران انسانی در فوعه و کفریا

معاون وزیر خارجه ایران و رئیس هیأت سازمان ملل در نشست آستانه سه در خصوص بحران انسانی موجود در فوعه و کفریا و دیگر مناطق دستخوش بحران سوریه و راههای کمک رسانی به این مناطق گفتگو و رایزنی کردند.

به گزارش گروه سیاسی  خبرگزاری دانشجو، حسین جابری انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه و رئیس هیات ایرانی شرکت کننده در اجلاس آستانه 3 با میلوس اشتروگر رئیس هیات سازمان ملل متحد در این دور از مذاکرات دیدار و گفتگو کرد.

 

جابری انصاری در این دیدار با اشاره به حمایت جمهوری اسلامی ایران از ماموریت سازمان ملل متحد در کمک به حل و فصل بحران سوریه بر ضرورت توجه همزمان به ابعاد انسانی، سیاسی و امنیتی این بحران تاکید کرد.

 

اشتروگر نیز با تشکر از نقش جمهوری اسلامی ایران و اجلاس آستانه در کمک به حل بحران سوریه، بر آمادگی سازمان ملل متحد برای کمک به موفقیت روند آستانه تاکید کرد.

 

در این دیدار طرفین همچنین در خصوص بحران انسانی موجود در فوعه و کفریا و دیگر مناطق دستخوش بحران سوریه و راههای کمک رسانی به این مناطق گفتگو و رایزنی کردند.

 

* رایزنی جابری انصاری و بشار جعفری 

 

بشار جعفری سفیر و نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد و رئیس هیات سوریه در سومین دور کنفرانس بین المللی آستانه امشب با هیات ایران به سرپرستی جابری انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه دیدار و گفتگو کرد.

 

در این دیدار دو طرف پیرامون آخرین تحولات اجلاس آستانه 3 و وضعیت اجرای توافقات نشستهای پیشین آستانه رایزنی و تبادل نظر کردند.

 

* نشست سه جانبه 

به گزارش فارس، نخستین دور گفتگوهای سه جانبه ایران روسیه و ترکیه در کنفرانس بین المللی آستانه 3، پس از رایزنی های دو جانبه ایران و روسیه و نیز ایران و ترکیه، نیز برگزار شد. 

 

در این گفتگوها، هیاتهای سه کشور به ریاست لاورنتیف نماینده ویژه پوتین در امور سوریه، اونال معاون وزیر خارجه ترکیه و جابری انصاری معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه ایران در خصوص آخرین وضعیت و ترتیبات توافقهای پیشین در روند آستانه و برنامه کنفرانس آستانه 3 رایزنی و تبادل نظر کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار