به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو برای کسانی که عزم خود را برای دیگری شدن برداشتهاند، برای آنانی که که دلهایشان را به نگاه محرومان دوختهاند، "جهاد" ابتدای مسیر به خدا رسیدن است.
این افراد فارغ از سطح تحصیلات و مقام و منصب، در بوران زمستان یا آفتاب تفتیده تابستان، حتی در ایام نوروز هم گامهایشان را برای کمک به همنوعان برمیدارند.
آنان به فرمان ولی امرشان، لباس جهاد را بر تن کرده و بی مزد و منت، فرسنگ ها از شهر خود دور میشوند تا طعم دیگری از خود را بچشند. طعمی از جنس بندگی ... .
همزمان با ایام نوروز گروههای جهادی مختلفی در سرتا سر کشور از سرزمین خود هجرت میکنند تا بندگی شان را با خدمت به خلق او، تمرین کنند.
گروه جهادی بقیه الله الاعظم، یکی از گروههای مردمی است که نوروز امسال خود را در کنار مردم خونگرم خوزستان سپری کرد.
حسین اسدی مدیر بهداشت و درمان مرکز فرهنگی جهادی بقیه الله که ۳ سال ( ار ابتدای ورود به دانشگاه) در فعالیتهای جهادی شرکت میکند در مورد جذب و همراهی افراد میگوید: این نوع کارها مورد عنایت حضرت بقیه الله قرار میگیرد و نام گروه ما هم متاثر از نام مبارک ایشان است. در این مدت ۳ سال، خدواند افرادی را بر سر راه ما قرار داد که بتوانیم از تخصص و مهارت و تواناییهایشان در جهت اهداف گروه که همان توسعه فعالیتهای بهداشتی و درمانی در مناطق محروم و کم برخوردار است، استفاده کنیم.
وی با اشاره به اینکه فعالیتهای جهادی تاثیر بسیاری بر روح و نفس جهادگر میگذارد ادامه میدهد: همین که فردی بداند، میتواند با تواناییهایی که دارد به همنوعان خود کمک کند حس مفید بودن را در وی ایجاد میکند.
مدیر بهداشت و درمان مرکز فرهنگی جهادی بقیه الله، با بیان اینکه اردوی جهادی نوروز ۹۶ در منطقه جنوبی کشور، روستای گمبوعه بزرگ حوالی حمیدیه خوزستان برگزار شد میگوید: در این اردو تیم پزشکی متشکل از هفت دندانپزشک به همراه دستیار، ۲ پزشک عمومی ، یک ماما، یک پرستار و ۴ دانشجوی پزشکی در مدت ۵ روز به مردم بخش گمبوعه بزرگ و روستاهای تابعه آن در حوالی اهواز خدمت رسانی کرد.
به گفته وی به ۵۴۰ نفر از مددجویان بهزیستی و کمیته امداد خدمات دندانپزشکی ارائه شده و ۵۴۰ نفر هم در پایگاه ثابت، خدمات پزشکی عمومی چوم ویزیت و تحویل دارو را دریافت کردهاند. همچنین تیمهای سیار با اعزام به روستاهای اطراف ۳۱۰ نفر را ویزیت کردهاند و ۳۶۰ نفر از خدمات بخش مامایی بهرهمند شدند و تست های ویژه غربالگری هم انجام شد.
اسدی با اشاره به اینکه حدود ۴۰ میلیون دارو تجهیزات درمانی برای این اردو فراهم شد اظهار می کند: برای تهیه دارو تجهیزات پزشکی و درمانی دانشگاه و خیرین بسیاری به ما کمک میکنند . خیرینی که بودنشان برای ما دلگرمی بیشتری ایجاد میکند.
در این سفر با هر یک از اعضا که صحبت میکنی حرفهایشان شاید شبیه هم باشد اما در کُنه هر کدام از آنها اتفاقهای خوبی در عالم معنا رخ داده است.
حمیده شریفی که مامای این تیم پزشکی بود، میگوید: یکبار اردوی جهادی را در تلویزیون دیدم و همیشه آرزو داشتم که من هم بتوانم در حد توانم کار کوچکی برای مردم محروم کشور خود انجام دهم و خدا رو شکر که این سعادت نصیبم شد. در ایام نوروز هم به دلیل تعطیلات به لحاظ شیفت های کاری، با خیال راحتتر میشد که در این سفر حضور داشت.
حکایت هر کدام از جهادگرانی که پا در میدان گذاشتهاند شنیدنی است، نکته جالب آن که بسیاری از آنها نمیخواهند نام و نشانی از آنها برده شود. شاید گمنامی را آغاز راه مبارزه با نفس کردهاند. نشانی از آنها برده شود. شاید گمنامی را آغاز راه مبارزه با نفس کردهاند.