کد خبر:۵۹۶۱۵۰
با نام‌نویسی در عیدانه لبیک؛

۱۳ رجب زائر عتبات باشید

مدیر روابط‌عمومی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان گفت: همزمان با عید نوروز و تقارن آن با میلاد حضرت زهرا(س)، ستاد اقدام به راه‌اندازی طرح عیدانه لبیک از میلاد حضرت فاطمه(س) تا میلاد حضرت علی(ع) کرده است.

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی ستاد عتبات دانشگاهیان، بیژن لطفی اظهار داشت: در این طرح از علاقمندان دعوت کردیم که با بازدید از صفحه عیدانه، از محتوای فرهنگی ویژه نامه میلاد حضرت زهرا(س)، استیکرهای مرتبط با شبکه های اجتماعی و پخش زنده عتبات مقدسه بهره مند شوند و در کنار آن شماره تلفن خود را وارد کنند و در قرعه کشی ثبت نام کنند.


وی گفت: سیستم لینکی به کاربران می دهد که دوستانشان را دعوت کنند و امتیاز بگیرند، در نهایت هر شخصی که امتیاز بالاتری کسب کند احتمال پذیرفته شدنش در قرعه کشی بیشتر خواهد بود.


لطفی افزود: با استقبال خوبی که از این طرح شده است، تاکنون بیش از ۱۳۰ هزار نفر از علاقمندان در لبیک شماره خود را ثبت کرده اند. با طراحی های صورت گرفته شماره هایی که صحیح نباشد از لیست نهایی خارج شده و قرعه کشی از شماره های ثبت شده که صحیح باشند انجام خواهد شد.


وی در خصوص طرح زیارت نیابتی عیدانه لبیک گفت: مهلت نام نویسی در طرح زیارت نیابتی عیدانه لبیک تا دوشنبه۲۱ فروردین ماه، ساعت ۲۰ است و مهلت ثبت شماره تماس در صفحه عیدانه لبیک برای شرکت در قرعه کشی تا ساعت ۲۴ روز میلاد یعنی ۲۲ فروردین خواهد بود.


وی افزود: بدیهی است از آن به بعد امکان ثبت شماره تلفن وجود ندارد و کسانی که وارد شوند امکان ثبت نام نخواهند داشت تا برنامه های بعدی که متعاقبا از سایت لبیک اعلام خواهد شد.


لطفی گفت: تاکنون بیش از ۱۳ هزار نفر نام و نام خانوادگی خود را در طرح زیارت نیابتی ثبت کرده اند که اسامی ایشان در طوماری ثبت شده و روز ۲۲ فروردین ماه مصادف با میلاد
امیرالمومنین علی (ع) زیارت نیابتی به صورت دسته جمعی برای آنها قرائت خواهد شد که گزارش آن ارائه می شود؛ قرعه کشی عیدانه لبیک نیز روز ۲۳فروردین ماه انجام خواهد شد و مسافر کربلا معرفی می شود.


مدیر روابط عمومی ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان افزود: تلاش ستاد در این است برنده خوش شانس این طرح را در دوره شانزدهم به عتبات اعزام کند؛ ما خوشحالیم که در آغاز سال ۹۶با همراهی پرشور علاقمندان به ویژه قشر دانشگاهی در فضای مجازی همراه شدیم که در اینجا از همراهی یکایک این عزیزان در این برنامه تقدیر و تشکر می کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار