اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
صفری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر در گفت و گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هسته ای و همچنین روز ملی فناوری هسته ای گفت: عقب گرد هسته ای کشور یکی از نقاط ضعفی است که در انتخابات ریاست جمهوری گریبان دولت را می گیرد، چون دولت برای انجام توافق هسته ای قول هایی به مردم داده بود، اما در عمل شاهدیم که نه تنها صنعت هسته ای تضعیف شده ، بلکه اقتصاد کشورمان نیز به جای پیشرفت، دچار رکود شد.
وی با بیان اینکه صنعت هسته ای به علت قدرت بازدارندگی و کاربردهایی که در حوزه های مختلف دارد، می تواند نقش به سزایی در حرکت به سمت قله های تعیین شده مانند استقلال از ابرقدرت ها و مرتجعین سلطه گر داشته باشد، افزود: جای تعجب دارد که مدعیان پیشرفت و تدبیر در کشور، به بهانه پیشرفت کشور و حل مسائل اقتصادی یک صنعت کلیدی مانند صنعت هسته ای را نادیده می گیرند و از طرف دیگر میلیاردها دلار هزینه می کنند تا ناوگان هوایی را تجهیز کنند؛ در حالی که تجهیز این ناوگان ممکن است جزو اولویت های چندم کشور باشد.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر با بیان اینکه عقب گرد هسته ای ناشی از تفکر وابستگی دولتمردان کشورمان به غرب است، گفت: تفکری که مبتنی بر روحیه خودباوری و ما می توانیم مد نظر رهبر معظم انقلاب است، باید بر کشور حاکم شود.
صفری با اشاره به اینکه نامگذاری 20 فروردین به نام روز ملی فناوری هسته ای از این جهت اهمیت دارد که در این روز می توانیم روحیه ما می توانیم را در کشور زنده کنیم تا کم کم امیدوار باشیم که تفکر دلبستگی و وابستگی به قدرت های بیگانه حذف شود، اضافه کرد: دولت سال 92 با یک سری گفتمان ها روی کار آمد و در انتخابات پیش رو هم ممکن است با بردن فضا در پازل جنگ، در عمل بیاید تا نتیجه انتخابات را به نفع خود رقم بزند.
وی اضافه کرد: با وجود خلف وعده ها و عمل نکردن به تعهدات توسط طرف مقابل در برجام، اما باز هم دولتمردان ما به امید گشایش اقتصادی این خلف وعده ها را نادیده می گیرند. واقعیت این است که برخی از کشورها که جزو قدرت های جهانی بودند، با همین استراتژی ایالت متحده آمریکا سنگر به سنگر عقب رفته و دستاوردهایی که داشته اند را باختند.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه امیر کبیر گفت: متاسفانه دولت امتیاز دادن غرب و تن دادن به برجام های بیشتر را مساوی با گشایش اقتصادی می داند، اما هنوز در عمل گشایشی اتفاق نیفتاده و اتفاقی هم نمی افتد.