کد خبر:۵۹۶۳۷۶
ستایش‌فر در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

برجام دستاوردی برای پیشرفت صنعت هسته‌ای کشور نداشت

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف گفت: به دلیل برخی تعهدات داده شده و برخی اعتمادهای صورت گرفته در توافق هسته‌ای، نه تنها این توافق دستاوردی برای پیشرفت صنعت هسته‌ای کشور نداشته، بلکه فضای مناسبی نیز برای فعالیت دانشمندان هسته‌ای کشورمان فراهم نکرد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

ستایش‌فر در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضمن گرامیداشت روز ملی فناوری هسته ای گفت: این توقع وجود داشت که دولت با توافق هسته ای، فضایی را فراهم کند که دانشمندان این صنعت بتوانند در امینت، به فعالیت های خود ادامه دهند؛ اما به دلیل برخی تعهدات داده شده و برخی اعتمادهای صورت گرفته در توافق هسته ای، نه تنها این توافق دستاوردی برای پیشرفت صنعت هسته ای کشور نداشته، بلکه فضای مناسبی نیز برای فعالیت دانشمندان هسته ای کشورمان فراهم نشد.

 

وی با بیان اینکه در قالب برجام موفقیت خاصی را کسب نکردیم، افزود: نمی خواهیم مشخصا بگوییم که با برجام شکست بزرگی خورده ایم، ولی مشخصا موفقیتی هم در این راستا کسب نشد تا زمینه ساز پیشرفت صنعت هسته ای کشورمان شود.

 

دبیر سیاسی انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه صنعتی شریف گفت: رویکرد فعلی دولت فارغ از توافقاتی که انجام شده، این است که اگر طرف مقابل تعهدات خود را عملی نکند، فضا کلا به حالت سابق برگردد و رویکرد اولیه ای هم که داشته، این بوده است. البته دولت می گوید اگر چه در برخی موارد صنعتی با یک سری کاهش ها مواجه بوده ایم، اما از لحاظ علمی با قوت سابق و یا بیشتر به فعالیت های علمی ادامه می دهیم؛ که امیدواریم این گونه باشد.

 

ستایش فر با بیان اینکه اگر بخواهیم عملکرد دولت در صنعت هسته ای را نقد کنیم، این نقد باید در چارچوب برجام مطرح شود، اضافه کرد: نمی توان به این راحتی ها گفت که برجام یک اشتباه بوده و یا نباید این اتفاق می افتاده است. به هر حال در آن برهه لازم بوده که چنین توافقی انجام شود؛ ولی قطعا این توافق می توانست با شیوه بهتر و با دستاوردهای بیشتری صورت بگیرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار