کد خبر:۵۹۶۴۵۱
شفیعی در گفت‌وگو با خبرگزاری دانشجو:

دولت صنعت هسته‌ای را فدای معیشت مردم کرد

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت گفت: دولت صنعت هسته‌ای را فدای معیشت مردم کرد، اما در نهایت در بهبود وضعیت معیشت مردم هم توفیقی حاصل نشد.

 اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

شفیعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه دولت وعده داده بود که هم چرخ سانتریفیوژها بچرخد و هم چرخ معیشت مردم گفت: دولت صنعت هسته ای را فدای معیشت مردم کرد، اما در نهایت در بهبود وضعیت معیشت مردم هم توفیقی حاصل نشد.

 

وی افزود: فعالیت های هسته ای در این دولت، نه تنها کمرنگ شد، بلکه به دست فراموشی هم سپرده شد. تا پیش از روی کار آمدن این دولت دستیابی به فناوری هسته ای به یک خواست ملی تبدیل شده بود و همه ملت خواستار دستیابی به این فناوری بودند، اما در این دولت آنقدر سطح این صنعت پایین آمد که با یک لطایف الحیلی آن را از یک خواست ملی خارج کردند.

 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت با بیان اینکه فناوری هسته ای یک قدرت استراتژیک است و می تواند قدرت چانه زنی کشور را بالا ببرد، افزود: متاسفانه امروز این قدرت چانه زنی را از دست داده ایم.

 

شفیعی با بیان اینکه موفقیت های صنعت هسته ای موجب تقویت روحیه «ما می توانیم» و خودباوری در کشورمان شده بود، اظهار کرد: موفقیت های هسته ای موجب تقویت روحیه ما می توانیم در بخش های دیگر شده بود و نتیجه آن پیشرفت، در صنعت هوا فضا و نانو مشخص بود. اما حالا سرعت رشد بسیاری از فناوری ها در کشورمان کم شده است. در واقع با تضعیف صنعت هسته ای، دیگر بخش ها نیز به صورت دومینو وار تضعیف شدند.

 

وی با اشاره به اینکه دولت جدید آمریکا نیز به این واقعیت دست یافته که برجام توانسته ایران را محدود کند، گفت: همانطور که در خبرها هم اعلام شد ترامپ تا پیش از موفقیت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، اطلاع درستی از واقعیت های پشت پرده توافق هسته ای با ایران نداشت؛ به همین دلیل در تبلیغات انتخاباتی خود مدام از پاره کردن توافقنامه هسته ای دم می زد، اما اکنون که از واقعیت ها آگاهی یافته، شاهدیم که از مواضع قبلی خود دم نمی زند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار