به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، پایگاه اینترنتی شورای اروپا با انتشار بیانیهای اعلام کرد: «این شورا در یازدهم آوریل سال 2017 میلادی، تدابیر محدودیتزای خود را به بهانه نقض حقوق بشر در ایران، تا سیزده آوریل 2018 تمدید کرد.
این تدابیر متشکل از موارد زیر است:
ـ ممنوعیت سفر و توقیف داراییها علیه 82 شخص(شخصیت حقیقی) و یک شرکت(شخصیت حقوقی)
ـ ممنوعیت صادرات تجهیزاتی به ایران که ممکن است از آنها برای سرکوبِ داخلی استفاده شود و همچنین تجهیزات برای نظارت بر ارتباطات از راه دور (مخابرات)
این تدابیر نخستین بار در سال 2011 میلادی، وضع شد. اقدامات قانونی در ژورنال رسمی به تاریخ دوازده آوریل سال 2017 منتشر میشود.
رویه تصویب این اقدامات به شکل مکتوب بوده است.
خبرگزاری رویترز در گزارشی از بروکسل درباره این تحریم ها نوشت: اتحادیه اروپا پس از موافقتنامه بین تهران و قدرتهای جهان درباره برنامه هستهای ایران، تحریمهای مرتبط با برنامه هستهای ایران را لغو کرد.
اتحادیه اروپا از سال 2015 یعنی از زمان امضای موافقتنامه هستهای، روند نزدیک شدن به ایران را دنبال کرده است. از آن زمان مقامات بلندپایه اتحادیه اروپا به تهران رفتوآمد داشتهاند و معمولا هیأتهای تجاری اروپایی نیز آنها را در این سفرها همراهی کردهاند.
اما اتحادیه اروپا ممنوعیت سفر و مسدود بودن داراییهای 82 شهروند و یک شرکت ایرانی را به همراه ممنوعیت صادرات تجهیزات نظارت مخابراتی و دیگر تجهیزات را، برای یک سال دیگر تمدید کرد.
تلاشهای اتحادیه اروپا برای تعامل دوباره با ایران از زمان روی کار آمدن دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا دشوارتر شده است.