آخرین اخبار:
کد خبر:۵۹۷۰۷۴

تاثیرپذیری قلب نوزاد از رژیم غذایی دوران بارداری

زنان بارداری که اشتهای زیادی به مصرف شیرینی جات و غذاهای پرکالری دارند و کمتر غذاهای مورد نیاز رشد جنین را مصرف می کنند، نوزادشان با مشکلات بلندمدتی در بزرگسالی مواجه می شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به گفته محققان دانشگاه کمبریج انگلستان رژیم غذایی پرقند و پرچربی مادران باردار می تواند جنین آنها را در معرض مشکلات احتمالی سلامت قرار دهد.

 

محققان دریافتند در موش های باردار تغذیه شده با رژیم های حاوی میزان بالای قند و چربی، رژیم غذایی بر رشد و متابولیسم شان در مراحل اصلی در بارداری تاثیر می گذارد.

 

به گفته محققان، این نوع رژیم غذایی می تواند پیامدهای بلندمدتی داشته باشد و توضیح دهنده علت این موضوع باشد که چرا کودکان زنان چاق در دوره بارداری بیشتر در معرض ابتلا به چاقی، فشارخون بالا و دیابت نوع۲ در بزرگسالی قرار دارند.

 

دکتر آماندا اسفروزی پری، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «تغییر در منبع اکسیژن و تغذیه در مرحله رشد اعضای بدن می تواند موجب تغییر دائمی در ساختار و عملکرد برخی بافت ها شود.»

 

باوجودیکه این تحقیق بر روی موش ها انجام شده است اما به گفته تیم تحقیق، این یافته ها در مورد سلامت انسان هم صدق می کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار