کد خبر:۶۰۰۴۲۵

فراخوان طراحی پوستر نمایشگاه بین‌المللی قرآن

فراخوان طراحی پوستر بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم آغاز شده است و تا ۱۰ اردیبهشت‌ماه ادامه دارد.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ بیست و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در ماه مبارک رمضان در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود، این در حالی است که کمیته روابط عمومی نمایشگاه امسال، برای نخستین‌بار فراخوان طرح پوستر نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم را اجرا کرده است.

 

بنا بر گفته مسئولان برگزاری این جشنواره، تاکنون ٣١ اثر و طرح به دبیرخانه کمیته روابط عمومی نمایشگاه واصل شده و گرچه برخی از آثار از لحاظ کیفی در سطح بالایی نیست اما استقبال طراحان کشور از این فعالیت جمعی قرآنی قابل ملاحظه است.

 

 علاقه‌مندان جهت شرکت در فراخوان می‌توانند آثار خود را تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه به روابط‌عمومی معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به نشانی خیایان ولیعصر، نرسیده به چهارراه ولیعصر، خیابان شهید هاشمی فر، پلاک١٥ ارسال کنند و  به ٣ طرح برتر جوائز نفیسی اهداء خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار