به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، روز دوشنبه بیمارستان رضوی مشهد دکتر رضا زارع جراح این عمل گفت: عمل جراحی مغز در حالت بیداری بر روی یک بیمار 28 ساله مبتلا به تومور مغزی صورت گرفت.
وی افزود: در این بیمار تومور نزدیکی زیادی به فشار حرکتی مغز داشت لذا در چنین حالتی اگر عمل با بیهوشی کامل انجام شود خطر فلج و ضعف حرکتی در اندامها افزایش پیدا میکند.
او ادامه داد: این در حالی است که جراحی در حالت بیدار این امکان را فراهم میکند که حین برداشتن تومور تکلم و حرکت بیمار کنترل شود ضمن اینکه این روش کمک میکند مقدار بیشتری از تومور برداشته شود.
دکتر زارع گفت: آمادگی روانی بیمار در چنین عملی از اهمیت زیادی برخوردار است لذا برگزاری جلسات مشاوره پزشکی و روانشناسی قبل از انجام عمل ضروری می باشد.
وی ادامه داد: علاوه بر این به علت هوشیار بودن بیمار حین عمل، پزشک وقت کمتری دارد تا جراحی را به اتمام برساند زیرا با طولانیتر شدن زمان عمل بیمار دچار اضطراب و استرس بیشتری خواهد شد که این موضوع برای بیمار خوب نیست.
بیمارستان فوق تخصصی رضوی با 320 تخت بیمارستانی و متعلق به آستان قدس رضوی از سال 1384 فعالیت خود را در مشهد آغاز کرده است.