کد خبر:۶۰۰۷۳۸
سلیمی:

نیازمند تقویت سیستم واکنش سریع هستیم/ ۶۰ هزار داوطلب در تیم‌های عملیاتی سازماندهی شده‌اند

رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر گفت: در راستای واکنش سریع به حوادث و بلایای طبیعی و کاهش تلفات تمامی شهرستان‌های کشور به سیستم سریع مواجهه با حوادث و بلایای طبیعی مجهز می‌شوند.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، مرتضی سلیمی رئیس سازمان امداد و نجات کشور در نشست خبری سازمان امدادونجات جمعیت هلال احمر که امروز(دوشنبه) برگزار شد، اظهار داشت: این نشست به منظور ظرفیت‌سازی و آمادگی در برابر بحران‌ها، حوادث و بلایای طبیعی برگزار شده و سعی می‌شود در این نشست فعالیت‌های این نهاد تشریح و در آینده برای مقابله با بلایای طبیعی احتمالی آماده و محیا شویم.

 
وی در ادامه افزود: سازمان امداد و نجات اکنون متولی امور امداد و نجات در کشور محسوب می‌شود و نسبت به تمامی کشورها از لحاظ حاکمیتی که در دوره‌های امداد و نجات دارند در رده‌ بالاتری قرار گرفته است و رویکرد  پروژه امداد و نجات تاب‌آوری جامعه در مواجهه با بحران و پاسخگویی به حوادث است.
 
 
سلیمی در ادامه افزود: نیازمند تقویت سیستم واکنش سریع هستیم که این سیستم در تهران و همه مراکز استان‌ها با نیرویی بالغ بر 44 هزار نفر راه‌اندازی شده و تا پایان سال در نظر داریم در همه شهرستان‌ها و شعبات آن تیم‌های واکنش سریع با حضور 10 نفر در هر شهرستان راه‌اندازی شود.
 
 
رئیس سازمان امداد و نجات کشور گفت: تاکنون 60 هزار داوطلب در تیم‌های عملیاتی سازماندهی شده‌اند و دوره‌های مفیدی برای آنان تدارک دیده شده تا بتوانیم از قابلیت‌های آن‌ها در مواجهه با خطرات احتمالی ویرانگر استفاده کنیم.
 
 
وی با تصریح فعالیت‌های بشر دوستانه سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر ادامه داد: فعالیت‌های سازمان امداد و نجات در راستای اصل بشردوستانه که یکی از اهداف جمعیت هلال احمر است برگزار می‌شود که در این راستا 501 پایگاه بین شهری و 450 پایگاه بین جاده‌ای، 57 پایگاه کوهستانی و 20 پایگاه ساحلی داریم و البته این امیدواری وجود دارد که در آینده این پایگاه‌ها جهت برخورد با سوانح و حوادث افزایش یابد.
 
 
سلیمی ادامه داد: بدون شک پس از ارگان‌های نظامی بزرگترین مکان ارتباطی که در اختیار سازمان امداد و نجات است که 31 مرکز هدایت ارتباط با مرکز هلال احمر در ارتباط خواهند بود که در جهت پاسخگویی سریع به حوادث راه اندازی شده است.
 
 
رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر کشور بیان کرد: 35 هزار متر مربع انبار در اختیار جمعیت است که اقلام زیستی، بهداشتی و خوراکی به عنوان دپو نگهداری می‌شود تا در صورت وقوع حادثه به حادثه‌دیدگان خدمات‌رسانی شود.
 
 
وی در پایان یادآور شد: امیدواریم در راستای خدمات رسانی به همنوعان و پاسخگویی و واکنش سریع به حوادث این نهاد آمادگی خود را بیش‌تر از پیش افزون‌تر سازد تا تلفات ناشی از حوادث احتمالی به حداقل خود برسد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار