به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون دریافتند شرکت کنندگان حاضر در یک مطالعه بلندمدت بعد از پیروی از یک رژیم غذایی کم نمک، با فواید سلامت روبرو نبودند.
لین مور، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «ما دریافتیم افرادی که از رژیم غذایی کم نمک (کم سدیم) پیروی می کردند در طول ۲۰ یا ۳۰ سال بعد هیچ فایده ای از لحاظ فشارخون یا ریسک ابتلا به بیماری قلبی برای آنها نداشت.»
از سوی دیگر، این افراد زمانی که مصرف پتاسیم بالایی داشتند از سلامت بهتری نیز بهره مند بودند.
به گفته مور، «مصرف بیشتر پتاسیم رابطه قوی ای هم با کاهش فشارخون و هم با ریسک کمتر بیماری قلبی دارد.»
با این حال انجمن قلب آمریکا، مصرف بیش از ۲۳۰۰ میلی گرم، در حدود یک قاشق چایخوری، سدیم را در روز توصیه نمی کند.
مواد خوراکی سرشار از پتاسیم نیز شامل سبزیجات برگدار سبز، سیب زمینی، لوبیا، کدو، ماست، ماهی قزل آلا، آووکادو، موز و قارچ است.