اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیم پور ازغدی دیروز در یادواره شهدای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در محل دانشکده پرستاری این دانشگاه توسط بسیج دانشجویی برگزار شد، گفت: کار و تلاش، روحیه جهادی و فرهنگ جهادی منطبق با اسلام، قرآن و اهل بیت(س) است؛ بنابراین اگر فرهنگ کار و روحیه جهادی تقویت شود، دیگر نیاز نیست که مسئولان ما نزد دشمن گدایی کرده، دنبال ارباب بگردند و چاپلوسی کنند.
وی با بیان اینکه بر اساس آموزه های اسلامی ملتی که آب و خاک دارد و فقیر و گرسنه نیز داشته باشد این ملت مومن نیست و یک ملت بدبخت و عقب مانده و مستحق ذلت است، افزود: جامعه ی دینی با مدیریت دینی در هنگام بحران ها، گرفتاریها، مشکلات، تحریم ها و تهدیدها شکیبا است و در واقع در چنین مواقعی این جامعه در سختی ها دست و پا نمی زند، نمی لنگد، غافل و عصبانی نمی شود و ثابت، محکم و مقاوم می ماند و در واقع اینها آدمهای صادقی هستند. حالا با این روحیه محاسبه کنید که برای تولید اشتغال و اقتصاد چه اتفاقی می افتد.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به این که ملتی که مصرف اش از تولیدش بیشتر است مومن نیست، تصریح کرد: تا زمانی که در کشورمان واردات از صادرات بیشتر است و متکی به نفت مفت هستیم، ملت ما نمیتواند مسلمانانه زندگی کند.
رحیم پور ازغدی با اشاره به اینکه در فرهنگ اسلام کاری یک جهاد است، افزود: خداوند هیچ مومنی بیکاری را دوست ندارد. در واقع کسی که سالم است و کار نمی کند، در اینجا باید بگوییم که مشکل اقتصادی نیست؛ بلکه این فرد مشکل ایمانی و دینی دارد.
وی با بیان اینکه برخی گناهان با استغفار و توبه بخشیده نمی شوند، بلکه فقط با کار و عرق ریختن خداوند آنها را می بخشد، تصریح کرد: کار کردن در آخرت نجات بخش است؛ در واقع کسانی که در دنیا به خاطر معیشت خود مجبور بودند که مدام کار کنند و باز هم مشکل داشته اند، در آخرت نسبت به کسانی که زحمتی نکشیده اند، راحت تر خواهند بود.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: اگر ما بیشتر و درست تر کار کنیم، دیگر کسی نمی تواند ما را تحریم و یا تحقیر کند و دیگر کفار به مانند زمان شاه و قاجار نمیتوانند بر ما مسلط شوند. واقعیت این است که کار معجزه میکند و عزت می آورد؛ اما در مقابل بیکاری موجب ذلت می شود.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه نگاه صوفیانه میگوید هر کس وارد بازار کار شود آلوده می شود و این نگاه قرآن و پیامبر نیست، تصریح کرد: عمل زدگی و بی عملی و یا به تعبیر دیگر افراط و تفریط در کار انحراف است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به اینکه در اسلام هر کسی بدون کار و تلاش و خدمت به جامعه صاحب ثروتی شود آن ثروت حرام است، چون این منطبق با نظام سرمایه داری است، گفت: ملت هایی که امروز ارباب دیگر ملت ها شده اند آقایی خود را در سایه کار و تلاش بیشتر به دست آورده اند.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه انسانهای رفاهزده ولو اینکه مذهبی هم باشند، فاسدند، تصریح کرد: در واقع اینها در تولید ثروت فاسد نیستند، اما الگوی مصرف آنها غلط است.
وی اضافه کرد: اسلام پولی را که بدون زحمت به دست می آید حرام دانسته، بنابراین استادی که درست درس ندهد، کارگری که خوب کار نکند و کارفرمایی که جنس خوب تولید و دست مردم ندهد، مالشان حرام است؛ ولو اینکه نماز بخوانند و حج بروند و البته کسی هم که خمس اموالش را ندهد، دزد است و مالش حرام است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه خون شهید، اشک نیمه شب زنان و مردان در محضر خدا و عرق کارگر سه قطره عزیز در نزد خداوند هستند، گفت: روح، جسم و آخرت انسان به کار کردن گره خورده و در مقابل انسان های رفاه زده و مرفهان بی دردها و بیکار در معرض فساد قرار دارند.
رحیم پور ازغدی با بیان اینکه یک جامعه فقیر نمی تواند یک جامعه دینی باشد، گفت: فقرا به کفر نزدیکترند. در واقع فقر سراشیبی به سمت کفر است؛ البته آنهایی هم که اسراف می کنند و از این ویلا به آن ویلا و از این سفر خارج به آن سفر خارج اند، فاسد می شوند؛ ولو مذهبی هم باشند و از راه حلال به ثروت رسیده باشند.