کد خبر:۶۰۴۷۰۳
احمدی

بیش از ۵۶ میلیون نفر واجد شرایط حضور در انتخابات هستند

رئیس ستاد انتخابات کشور گفت: ۵۶ میلیون و ۴۱۰ هزارو ۲۳۴ نفر واجدان شرایط حضور در انتخابات ۲۹ اردیبهشت هستند كه از این تعداد ۱ میلیون و ۳۵۰ هزار و ۲۹۴ نفر رأی اولی خواهند بود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، به نقل از پايگاه اطلاع رساني وزارت كشور، علی اصغر احمدی رئيس ستاد انتخابات كشور گفت: طبق قانون ملاک جمعیت هر روستا و شهر برای برگزاری انتخابات و تشکیل شوراهای شهر و روستا آخرین سرشماری مرکز آمار ايران است و بر همين اساس جمعيت تمام روستاها و شهرها بر پايه سرشماری كه در سال 95 انجام شده به فرمانداران و بخشداران ابلاغ شده است.

 
وی افزود:  56 میلیون و 410 هزارو 234 نفر واجدان شرایط حضور در انتخابات 29 اردیبهشت هستند كه از این تعداد 1 میلیون و 350 هزارو 294 نفر رأی اولی خواهند بود.
 

احمدی ادامه داد: حدود 55 میلیون نفر در انتخابات سال 94 واجد شرایط رأی دادن بودند که در این 15 ماهه تعدادی از هموطنان دار فانی را وداع گفتند ولی تعداد رأی اولی‌ها هم به واجدان شرایط اضافه شده و تعداد واجدان شرایط به 56 میلیون و 410 هزارو 234 نفر رسیده است. بر اساس قانون کلیه کسانی که متولد 29 اردیبهشت 78 و قبل از آن هستند با در دست داشتن اصل شناسنامه و شماره ملی می‌توانند در انتخابات شرکت کنند. از همه واجدان شرایط دعوت می‌کنم که با در دست داشتن اصل شناسنامه و شماره ملی خود در 29 اردیبهشت پای صندوق‌های رأی حاضر شوند.

 
معاون سیاسی وزیر کشور با اشاره به اینکه ممکن است برخی از هموطنان برای تعویض شناسنامه اقدام کرده باشند یا شناسنامه آنها مفقود شده باشد، خاطرنشان کرد: من از این افراد می‌خواهم به ثبت احوال مراجعه کنند تا شناسنامه خودرا دریافت کنند و این کار را به روز انتخابات موکول نکنند. ثبت احوال هم در این زمینه آمادگی کامل دارد.

 
احمدی در پایان افزود: در داخل کشور هیچ کس نمی‌تواند با ارایه گذرنامه در انتخابات شرکت کند اما هموطنانمان در خارج از کشور چنانچه شناسنامه نداشته باشند قانون به آنها اجازه داده است با گذرنامه در انتخابات ریاست جمهوری برای یک بار شرکت کنند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار