آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۵۱۹۵
صفرپور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری دانشجو:

آقای روحانی؛ چه تضمینی وجود دارد که چهار سال آینده کاری صورت بگیرد؟

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر با اشاره به اینکه روحانی در مناظره اقتصادی فردا دوباره وعده و وعید می‌دهد، گفت: آقای روحانی؛ چه تضمینی وجود دارد که چهار سال آینده کاری صورت بگیرد؟

اخبار دانشگاهی را از «کانال اخبار دانشگاهی SNN.ir» دنبال کنید

 

صفر پور، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت:دولت روحانی در این چهار سال نشان داده هر وقت لازم باشد به مردم پاسخ دهد و یا گزارشی از فعالیت های خود را به مردم ارائه کند ، یا وعده جدیدی داده و یا با ایجاد مسائل جدید، ذهن ها را منحرف کرده و به حاشیه کشانده است.

 

وی ادامه داد: در طول این چهار سال هر موقع راجب به برجام صحبت شد، گفتند نتایج برجام را باید بعدها مشاهده کنیم و هنوز برجام ثمر نداده و بعد با ایجاد مسائل دیگر، ذهن ها را از مسیر دور کرده و به حاشیه کشیدند.

 

صفر پور گفت: در برنامه مناظره فردا هم دوباره وعده و وعید می دهند و می گویند این چهار سال اول بوده و باید نتیجه را در چهار سال دوم مشاهده کنیم؛ این در حالیست که همین ها هم خلاف وعده های اولیه خودشان است که قرار بود ظرف ۱۰۰ روز مشکلات را حل کنند.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر افزود: قطعا مناظره اقتصادی فردا به مسائل حاشیه ای کشیده می شود؛ همانطوری که در سخنرانی های انتخاباتی نیز این روال ادامه دارد و تهمت می زنند که اگر فلان کاندیدا روی بیاید دیوارکشی خیابانی انجام می دهد، یا  اگر فلان کس رای بیاورد به عقب بر می گردیم و یا اینکه اگر ما نباشیم، دوباره کشور تهدید و تحریم می شود.

 

وی خاطرنشان کرد: مردم آگاه هستند که اگر این دولت درست کار کرده بود تا کنون گزارشی از کارهای خود ارائه کرده بود، نه اینکه تحقق وعده ها را موکول به آینده کند، چه تضمینی وجود دارد که چهار سال آینده کاری صورت بگیرد؟

 

صفر پور افزود: این نحوه رفتار دولت قابل اطمینان نیست و مردم از یک دولت چهار ساله نتیجه می خواهند. به هر حال این دولت باید یک نتیجه حداقلی داشته باشد؛ که به نظر من همان ها را هم نداشته، چون به مسائلی پرداخته که اولویت مردم نبوده است.

 

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه امیرکبیر گفت: مردم برجام را قبول داشتند و دولت یازدهم با این گفتمان مذاکرات را شروع کرد که برای مردم نتیجه اقتصادی داشته باشد. مردم دریافتند که برجام منجر به بهبود شرایط اقتصادی نشد. تاسیسات و ساختارهای هسته ای را از دست دادیم و به حداقلی رساندیم تا دستاورد اقتصادی داشته باشیم، ولی واردات بالا، تعطیلی کارخانه ها، بیکاری جوانان و شرایط بد اقتصادی باعث شده که مردم دیگر حرف‌های دولت را باور نکنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار