کد خبر:۶۰۵۸۰
حمله كادر زندان ايشل اسرائيل به اسراي فلسطيني
منابع حقوقي فلسطين از حمله كادر امنيتي زندان ايشل در جنوب رژيم صهيونيستي به اسراي فلسطيني خبر ميدهند.
به گزارش «شبكه خبر دانشجو» به نقل از القدس العربي، منابع حقوقي فلسطين امروز تاكيد كردند: شب گذشته بين اسراي فلسطيني و كادر امنيتي زندان شهر بئرالسبع در جنوب اسرائيل درگيريهايي به وقوع پيوست.
انجمن اسراي فلسطيني در بيانيه مطبوعاتي گفت: تعداد زيادي از كاركنان زندان، به انبار و محل نگهداري مايحتاج زندانيان امنيتي در زندان ايشل حمله كرده و همه لوازم برقي و پوشاك مايحتاجشان را به آتش كشيده و از بين بردند.
در اين بيانيه به زخمي شدن يا شدت اين درگيريها اشارهاي نشد؛ اما تصريح شده است كه اداره زندانها به تشديد مجازات زندانيان فلسطيني ادامه ميدهد.
بيانيه انجمن اسراي فلسطيني به افزايش بيماريها، خصوصاً بيماريهاي مزمن هم اشاره كرده است.
خاطرنشان ميشود، بيش از 7 هزار و 500 زنداني فلسطيني در 25 زندان رژيم صهيونيستي به سر ميبرند./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰