آخرین اخبار:
کد خبر:۶۰۶۶۶۷
رئیس هفته سلامت گوارش اعلام کرد

ابتلای حدود ۵۰ هزار نفر در کشور به بیماری التهاب روده

رئیس هفته سلامت گوارش با اشاره به اینکه پیش‌بینی می‌شود حدود ۵۰ هزار نفر در کشور به بیماری‌های التهاب روده مبتلا باشند، گفت: تمام داروهای مورد نیاز جهت درمان این بیماری به طور کامل در کشور وجود دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دکتر  رضا ملک‌زاده در آستانه برگزاری هفته سلامت گوارش ، اظهار داشت: بیماری مزمن التهابی روده نسبت به 40 سال گذشته در کشور افزایش پیدا کرده که حدود 20 درصد بیماران گوارش که به مطب‌ها مراجعه می‌کنند به دلیل این مشکل است.


وی افزود: بیماری مزمن التهاب روده قابل علاج بوده است البته اگر به موقع تشخیص و درمان شود لذا فرد می‌تواند عمر نزدیک به عمر طبیعی داشته باشد. همچنین نیمی از بیماران را زنان تشکیل داده و در صورتی که این بیماران بخواهند در دوران بارداری و شیر دادن نوزاد دارو مصرف کنند هیچ مشکلی وجود ندارد.


رئیس انجمن گوارش و کبد ایران ادامه داد: تشخیص و درمان بیماری‌های التهابی روده بسیار حائز اهمیت است و پیش‌بینی می‌شود حدود 50 هزار نفر در ایران مبتلا به این مشکل هستند.


ملک‌زاده با اشاره به اینکه بیماری‌های التهابی روده بیشتر جوامع پیشرفته از نظر بهداشتی را دچار مشکل می‌کنند، گفت: در ایران همه بیماران دچار این مشکل می‌توانند از درمان‌های لازم بهره‌مند شوند و عمر طبیعی داشته باشند البته توصیه می‌شود که به سایت مربوط به این بیماری مراجعه کرده تا از برنامه‌های لازم بهره‌مند شوند.


وی گفت:‌در ایران تمام داروهای مورد نیاز جهت مراجعه بیماران IBD یا التهاب روده را داریم و  حتی داروهایی که تازه کشف شده و قبلا بسیار گران بود اکنون در ایران با کیفیت  عالی تولید شده و در دسترس بیماران است.


رئیس هفته سلامت گوارش اضافه کرد: این دارو به جهت درمان بیماران التهاب روده تولید می‌شود یکی از پرفروش‌ترین داروها در دنیا بوده و تحت پوشش بیمه نیز است.


ملک‌زاده با تأکید بر اینکه نمی‌توان با واکسن از این بیماری پیشگیری کرد‌،گفت: درمان این بیماری مادام‌العمر بوده و در صورتی که توصیه پزشک توجه کرد بیماران می‌توانند عمر طولانی داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار