به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، نظامیان سعودی که 12 روز مداوم است که به شهر «العوامیه» و روستای باستانی «المسورة» حمله کردهاند و تاکنون از شدت حملات تخریبی این نظامیان کاسته نشده است و همچنان با بمبهای آتشزا و تیراندازیهای مستمر، منازل مسکونی شهروندان عربستانی را هدف قرار میگیرند.
روستای المسوره در العوامیه زادگاه شیخ نمر و نمادی از معترضان در شرق کشور عربستان است و ریاض قصد دارد به بهانه قدیمی بودن، کل روستا را تخریب کند. این روستا در عربستان قدیمی است و چندین بنای قدیمی در آن وجود دارد.
پایگاه خبری «نبأ» با انتشار این خبر نوشت: نظامیان سعودی در دوازدهمین روز تجاوز به شهر العوامیه، به سوی مدارس نیز تیراندازی و خسارات زیادی به مدارس این شهر وارد کردند. به به عنوان مثال مجموعه مدارس دخترانه در شمال این شهر شامل مقاطع تحصیلی ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان را هدف قرار دادند و گفته میشود که برخی از دانشآموزان در این اقدام زخمی شدهاند.
بر اساس این گزارش، در حالی که برخی از مناطق این شهر، در آرامش است اما نظامیان سعودی همراه با بلند شدن اذان، تیراندازی را آغاز میکنند و خودروهای زرهی سعودی نیز امروز، چندین خانه مسکونی را در مرکز محله «الریف» آتش زدند.
از سوی دیگر، اخباری نیز درباره ناپدید شدن شماری از شهروندان العوامیه منتشر شده و خانوادههای این افراد، از مرکز پلیس این شهر، جویای سرنوشت آنها شدهاند.
نیروهای سعودی با انواع مختلف سلاحهایی که در اختیار دارند، شب و روز در حال هدفگیری منازل مسکونی در العوامیه و آتشزدن آنها هستند و حتی مساجد را نشانه میگیرند و هیچ حرمتی برای قرآنهای موجود در این مساجد قائل نمیشوند.
با گذشت دوازده روز از تجاوز به العوامیه، محلههای این شهر، به میدان جنگ تبدیل شده است. روند تخریب منازل در روستای باستانی المسورة نیز همچنان ادامه دارد و بولدوزرها و خودروهای زرهی در این روستا همچنان در حال تخریب هستند.
نیروهای امنیتی عربستان سعودی تاکنون طی چند نوبت به العوامیه و به طور مشخص روستای باستانی المسورة حمله کردهاند و منازل زیادی را تخریب کردهاند.
گفته میشود مقامات عربستان سعودی به بهانه توسعه منطقه درصدد هستند تا خانههای روستای المسوره را کامل تخریب کنند.
از سوی دیگر نیروهای واکنش سریع عربستان مدعی هستند این روستا باید برای مقابله با ناامنی و تروریسم بهسرعت تخریب شود زیرا آن را الهامبخش مردم معترض میدانند.
حدود 10 تا 15 درصد از جمعیت عربستان شیعه هستند که عمدتاً در منطقه الشرقیه که شامل چند استان است ساکن هستند. این استان مهمترین مرکز استخراج نفت در عربستان نیز به شمار میآید.
معترضان عربستانی از فوریه 2011 با برگزاری اعتراضات خیابانی در منطقه الشرقیه عربستان، بهویژه در منطقه قطیف و شهر عوامیه، خواستار آزادی همه زندانیان سیاسی، برخورداری از حق آزادی بیان و برگزاری اجتماع و همچنین پایان تبعیض گسترده هستند.